發新話題

[疑問] fate粉絲們

[Close]
引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-8-7 01:10 發表

全部士郎都應該可以打敗~_~
士郎咁廢                            .

回復 14# 的帖子

fate魔法少女講黑化曬既英雄(S/T個D)
睇我個小說

回復 13# 的帖子

雖然今講~_~到左最後都比係saber既光環殺死左~_~明明英雄王招技過saber既EX,都可以lose=3=光環挽曬=3=
睇我個小說

引用:
原帖由 無撞 於 2013-8-7 08:03 發表

士郎咁廢                            .
士郎一開光環就勁架啦

回復 19# 的帖子

唔開米等比人GG LO
睇我個小說

引用:
原帖由 夏川真凉 於 2013-8-8 09:30 發表
唔開米等比人GG LO
唔開都唔會死..因為主角不死定論..不過大結局另計

老馬王...睇fate zero就知佢咩料...ea破唔到理想王寶我諗點都會有破界武器掛.     同埋打saber  佢王寶冇可能冇屠龍既武器,,

回復 22# 的帖子

英雄王咩都有saber之前把野-石中劍都有=.=只係無勝利之劍,D野多都作者都講唔到出利
邊個係老馬王
睇我個小說

引用:
原帖由 夏川真凉 於 2013-8-10 06:35 PM 發表
英雄王咩都有saber之前把野-石中劍都有=.=只係無勝利之劍,D野多都作者都講唔到出利
邊個係老馬王
冇石中劍

石中劍既原型就有

仲聽緊FATE D歌
奇策士とがめ。

回復 24# 的帖子

我真係有個問題,都好好笑=3=
英雄王都令左石中劍一開始既樣
今我就諗la
今saber點令石中劍-3-都比英雄王令左la=3=
睇我個小說

引用:
原帖由 夏川真凉 於 2013-8-12 17:25 發表
我真係有個問題,都好好笑=3=
英雄王都令左石中劍一開始既樣
今我就諗la
今saber點令石中劍-3-都比英雄王令左la=3=
英雄王係接近神話年代喎早好多

回復 27# 的帖子

今唔通把野識自己插反入去?_?
睇我個小說

乜石中劍原形=石中劍咩?
我仲以為2把唔同野黎
奇策士とがめ。

回復 29# 的帖子

石中劍原形<----石中劍一開始個樣
石中劍<-----唔知點解無lala會唔同左樣(有好多唔明既地方,佢話係王先令到出利,今如果,如果下,係人打造既話,今打造個個做王都得la=.=先鬼人令出利咩,不過無記錯石中劍係神劍,姐係唔係人打造,今姐係可以講為把野由一開始就係到<----以上係睇傳說睇出利,有錯唔好話我),今就係個問題,英雄王都令左出利,今saber令咩出利?)
之後石中劍GG左係個湖到個湖既精靈就比左把勝利之劍(聖劍)saber(正確利講係亞瑟王姐係騎士王)~_~

睇我個小說

發新話題