17 12
發新話題

=卡戰戰無不膀<

[Close]

=卡戰戰無不膀<

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回復 1# 的帖子

唉 未型先衰   卡戰戰無不(膀 真係想知咩叫戰無不膀

你想知呀?聽日11:00PM 我場話你知
你唔好比我抄

留名花生

回復 3# 的帖子

哈哈哈哈 你一系永恆 一系就 神明啦  小吉就唔會好似你咁on狗 不過唔緊要既然咁夠做叫得我 無理由唔接你11  天日返大陸睇鋪  星期一吧  記得準備紙巾)

回復 5# 的帖子

卡戰最強對不知明的小朋友
我又睇戲a_a想睇下師父你點屠人><
到時5好淆底ha

回復 6# 的帖子

什麼最強= =卡戰邊有最強 加上我只當卡戰係娛樂 又賺唔到錢既  徒B此人咁大口氣 應該有準備而黎 我唔會輕敵

卡戰只有更強無最強
睇我個小說

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-8-3 17:39 發表
唉 未型先衰   卡戰戰無不(膀) 真係想知咩叫戰無不膀
你不要咁細佬仔 玩捉字
除左捉字哥 仲有冇人想挑機?
冇? 我神明話卡戰得妖混乂傑同犬夜勁 其他都輸過比佢
我真係想知宜家有幾多個廢

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-8-3 18:42 發表
哈哈哈哈 你一系永恆 一系就 神明啦  小吉就唔會好似你咁on狗 不過唔緊要既然咁夠做叫得我 無理由唔接你11  天日返大陸睇鋪  星期一吧  記得準備紙巾) ...
冇錯我係神明徒弟 你接就接 唔好拖時間
我開POST講到明聽日11:00PM 你冇時間就收皮
什麼 "天"日 咩係天日? 我真係未聽過 話捉字GOR

回復 10# 的帖子

原來5等得?天日同後日同大後日打又有咩所謂?
5好話你淆呀
5明咩係天日?我都真係未聽過咩係聽日?
小狼點會5接姐
打又點遲小小打就叫拖時間?
真係好好笑...
我對你呢D人~_~真係可恥

E加又唔係你打你埋邊啦你
你係打既聽日11:00PM 卡戰SER等我

我開POST 講到明聽日11:00PM打
佢話接 但係佢又話星期1打 姐係唔對時間啦\
唔對時間又收爹啦 吠乜9
9五搭8  ON77 咁 大個未?

引用:
原帖由 我絕不走場 於 2013-8-3 21:40 發表
我開POST 講到明聽日11:00PM打
佢話接 但係佢又話星期1打 姐係唔對時間啦\
唔對時間又收爹啦 吠乜9
9五搭8  ON77 咁 大個未?
接你

回復 10# 的帖子

一早就知係你呢個笑料啦 我就算錯又點 係碼同音字 睇下你咩叫戰無不膀?:小幾?個勝字都唔識?)   
你腦殘___ 只係識打機 打飛機 食飯 同訓 就無
你估我唔知你D野?同永恆成班成日係到講我要做世界第一  卡戰世界第一搵到錢?  你呢D廢青我唔會同你計   
你輸既RP我多到真係可以一集集出書咁出
夠擔係老子頭上動泥土?  贏了棺材輸了煲?  滾去吃您媽咪既爛黑洞啦  PS 我真係唔想當你畜生咁吊

17 12
發新話題