27 12
發新話題

卡戰討論貼2

[Close]

棄保破你大白88

引用:
原帖由 夏川真凉 於 2013-8-1 21:33 發表
講就今講姐
唔洗腸下D兵打唔打你家?
可能你同兵鬥A一條友
點知就係個500就反勝唔得家.
可能你cp91技左之後就比兵A死左唔得家?
仲有好多變化家.講到你個組合無敵今=.=
金甲2技30秒.丁丁回80秒,金甲點都可以2技到一次
...
請問金甲要幾多力 2技先得痛?
CP9有招閃技 你垃圾走位緊係比人反
咁比怪A死左咁咪算囉 會唔會次次比怪A死? 一開波比怪A死就肥唔到?
我唔係講到無敵 我只係想大家玩下D冷門野 成日都係大白3刀戀次SABER 寧次
我場場都見到有佢地 又唔見場場都有大劍劍8愛得 骨佬槍神?
成9日都係果D英 打都打到冇隱啦?> 3刀連技? 咪又係 鬼斬>煩惱風>苦無
但係愛得隻英連技好多變化 你地用都唔用 一口咬定隻英 廢/難玩/唔岩我用
除左 戀次3刀0次大白 你地仲識D咩? 識條9咩

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-8-1 20:48 發表
唔好咁天真啦本神  有時D野唔洗做到出哂面   我教人個陣你唔係到JA  就好似我教你咁教 何況你又知我無教?我只係覺得撞到路人 新手 佢地有唔明既地方 我就直接教佢較為實際 本神你 ...
\咁你就唔好托評我點樣教人啦 大家都係教  
我又唔係教錯 又唔係玩9人 咩6件火甲

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-8-1 20:51 發表
我都係講下笑 識左咁奈成日打以經既常事 你唔會唔清楚我掛  我會為左1-2場同你打既機會?   你有心教 我睇得出 你對卡戰既熱誠大家都有目共睹 ...
你講D野有時真有時流 好令我誤會
下次如果你講假既 話"真嫁"
如果你講真既 話"假嫁"   K?

引用:
原帖由 Rose_永恆 於 2013-8-2 10:11 發表

~_~ 我咩英都勁 用悟空&暗黑 1打3都得~_~
55 我知    宜家D新手個個都驚左你啦

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-8-3 01:37 發表
識走位都無用拉~_~
呢D只係你覺得勁姐
我隻隻英都識小小咁拉
三代,sab,佐助,劍白,火佬,美琴
你當呢D英廢~_~?

紅棍,槍神,v到米用
係你個人認為得3刀0次大白戀次屈姐
你未見過一D人用到其他英神?你開頭成日比槍神屠
你 ...
其一:我完全冇當過呢D英廢
其二:我唔係覺得佢屈 我係覺得場場打呢D英會冇咁有引
其三:我真係未見過一D人用其他英神 D街人全部來來去去都係果幾只 我叫我點見
講真果句 有打街場你會場場都見到有人用鬼交 有人用大劍? 我就真係有80%都係三刀大白戀次0次SABER
其四:黑奇4刃穿水位有冇用?

唔好講咁多啦 約時間出黎全V 11
我輸既我可以係卡戰區收爹
我嬴既唔該係卡戰區收爹
我想睇下咩叫輸英

答未 ?????

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-8-3 18:57 發表
係係
如果佢要打內先米打/_\未驚過

挽得叫我拉@@
未驚過接我11
賭埋AC 好?

咁你到底接唔接11
唔係話未驚話咩?
宜家打? 即打?

咁你係唔係驚先?

我d ac唔係自己開 而係贏番黎sor
我開到poat講明自己有隊友所以先打11
你地咪甘文失啦唉 你唔中意打11你就收爹啦 無你既事

甘唔賭囉 就下你 比個時間黎 幾時打得 好沒?

27 12
發新話題