發新話題

卡戰討論貼2

[Close]
我覺得鬼交會因為cp9壓到性甘肥
如果實戰既話贏左一定會賴
你可以搵到4個實力差唔多既人玩嗎?
咪話我吹唔吹 宜家搵番到有d難你估我唔想實戰啊?

邊有人玩鬼交追殺
鬼交既作用係前期用黎輔助d高輸出既英
例:3刀 saber cp9.... 鬼交捉到人 只要有隊友一定殺到
Cp9沒話壓晒既 只係壓到你出到血石為止
實戰 5空同金甲唔去中間肥會邊肥?去得中間預左死
仲要中間d怪係有限的 金甲招食兵技只係食得小小
點都唔會肥過鬼交同cp9 5空? 幫人壓lv 數 仲要自己15lv 先秒到右下
點搞 無得講嫁w0 又唔見5空同金甲你會打11出?問題就係佢地沒壓到既優勢
我知宜家講緊22 但係11都沒壓到既優勢何況打22?

我認為
槍神同紅棍都唔差
槍神一開波有隱形 所以CP9 同鬼交1LV會難殺小小
槍神又可以拉距離打 1技食中冇速水會行得好慢
槍神死左後活有1秒無敵 所以難比人洗 紅棍又有無敵 又難比人洗
所以呢2隻英唔係話冇得打 就算一開波比你出白眼
都係比人拉住距離打 一開波槍神係 最為保命果隻

好多謝你既意見

回復 27# 的帖子

唔好咁天真啦本神  有時D野唔洗做到出哂面   我教人個陣你唔係到JA  就好似我教你咁教 何況你又知我無教?我只係覺得撞到路人 新手 佢地有唔明既地方 我就直接教佢較為實際 本神你吃我JJ啦 口水怪

回復 26# 的帖子

我都係講下笑 識左咁奈成日打以經既常事 你唔會唔清楚我掛  我會為左1-2場同你打既機會?   你有心教 我睇得出 你對卡戰既熱誠大家都有目共睹

講就今講姐
唔洗腸下D兵打唔打你家?
可能你同兵鬥A一條友
點知就係個500就反勝唔得家.
可能你cp91技左之後就比兵A死左唔得家?
仲有好多變化家.講到你個組合無敵今=.=
金甲2技30秒.丁丁回80秒,金甲點都可以2技到一次
仲有鬼交分身問題,金甲1技就知邊個真身la,分身-多D血家=.=
cp9前期係勁啊,但係龍G一技,金甲天生,1技就無曬血la下話
我就唔信你開1技唔會行去金甲or龍G
就唔信你夠龍G閃+龍G一下一技都3lv你點唔比佢升lv
+龍G15lv食龍,就唔信你可以肥到出丁丁,就算得,金甲都可以2技你你肥
鬼交唔講la,好講前期比唔比人壓到,壓到你都好快88,金甲大技易汁,3技易肥,1技高傷,雖然慢慢-
睇我個小說

大小白2人組,已破你悟空鬼膠陣,要試請PM

引用:
原帖由 ★怪獸〃 於 2013-8-1 21:44 發表
大小白2人組,已破你悟空鬼膠陣,要試請PM
V英破你小大白陣  

棄保破你大白88

引用:
原帖由 夏川真凉 於 2013-8-1 21:33 發表
講就今講姐
唔洗腸下D兵打唔打你家?
可能你同兵鬥A一條友
點知就係個500就反勝唔得家.
可能你cp91技左之後就比兵A死左唔得家?
仲有好多變化家.講到你個組合無敵今=.=
金甲2技30秒.丁丁回80秒,金甲點都可以2技到一次
...
請問金甲要幾多力 2技先得痛?
CP9有招閃技 你垃圾走位緊係比人反
咁比怪A死左咁咪算囉 會唔會次次比怪A死? 一開波比怪A死就肥唔到?
我唔係講到無敵 我只係想大家玩下D冷門野 成日都係大白3刀戀次SABER 寧次
我場場都見到有佢地 又唔見場場都有大劍劍8愛得 骨佬槍神?
成9日都係果D英 打都打到冇隱啦?> 3刀連技? 咪又係 鬼斬>煩惱風>苦無
但係愛得隻英連技好多變化 你地用都唔用 一口咬定隻英 廢/難玩/唔岩我用
除左 戀次3刀0次大白 你地仲識D咩? 識條9咩

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-8-1 20:48 發表
唔好咁天真啦本神  有時D野唔洗做到出哂面   我教人個陣你唔係到JA  就好似我教你咁教 何況你又知我無教?我只係覺得撞到路人 新手 佢地有唔明既地方 我就直接教佢較為實際 本神你 ...
\咁你就唔好托評我點樣教人啦 大家都係教  
我又唔係教錯 又唔係玩9人 咩6件火甲

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-8-1 20:51 發表
我都係講下笑 識左咁奈成日打以經既常事 你唔會唔清楚我掛  我會為左1-2場同你打既機會?   你有心教 我睇得出 你對卡戰既熱誠大家都有目共睹 ...
你講D野有時真有時流 好令我誤會
下次如果你講假既 話"真嫁"
如果你講真既 話"假嫁"   K?

引用:
原帖由 ♂♀ 於 2013-8-2 08:55 發表

請問金甲要幾多力 2技先得痛?
CP9有招閃技 你垃圾走位緊係比人反
咁比怪A死左咁咪算囉 會唔會次次比怪A死? 一開波比怪A死就肥唔到?
我唔係講到無敵 我只係想大家玩下D冷門野 成日都係大白3刀戀次SABER 寧次
我場場 ...
~_~ 我咩英都勁 用悟空&暗黑 1打3都得~_~

引用:
原帖由 Rose_永恆 於 2013-8-2 10:11 發表

~_~ 我咩英都勁 用悟空&暗黑 1打3都得~_~
55 我知    宜家D新手個個都驚左你啦

回復 43# 的帖子

至勁緊係你啦,暑假咁得閒打機
你勁到冇人想同你挽咖喇,單機啦你
得把口,贏就串77,輸就賴地爛

發新話題