發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 14.0H

[Close]
引用:
原帖由 - ★Ckh 於 2013-7-26 19:13 發表

打左都係冇               
看圖

新圖一直不斷更新 但系開左 d人5玩 照舊13.2b  所以系到呼籲大家支持新

辛苦晒背後既咁多位啦
down完即玩

其實我覺得D人玩13.2B唔會正係因為LAG= =(好似我咁= =) 所以作用應該唔大

支持新圖
正. 試下先

關於小地圖顏色問題  敵方的部隊 顏色顯示與己方部隊一樣 都是藍色

引用:
原帖由 李妍熙 於 2013-7-26 20:42 發表
關於小地圖顏色問題  敵方的部隊 顏色顯示與己方部隊一樣 都是藍色
專家呀                        .

引用:
原帖由 Kung- 於 2013-7-26 20:46 發表
專家呀                        .
喂 小伙子  大陸kung 過主啦

仲有個BUG味解決
上軍塔識再生
下軍唔識....上次開POST講過..都係唔理...叫人點想玩..

試下LAG吾LAG先..甘比賽用邊張=.=

可吾可以開完-AP揀晒英之後關-AP.甘可能會減少LAG..

引用:
原帖由 李妍熙 於 2013-7-26 20:42 發表
因為加了."觀察者",的關係,目前認知內,只能這樣.

引用:
原帖由 jam1004400 於 2013-7-26 21:42 發表
仲有個BUG味解決
上軍塔識再生
下軍唔識....上次開POST講過..都係唔理...叫人點想玩..
我們會測試,如果真是,十分感謝你提出問題.

過往回報未能收到,或者遺漏,在這裡說聲說聲:抱歉.

暫時看不見有玩家們開場玩這個新圖

測圖組 在

之前有d英無啦啦視野變少既bug仲存在嗎

發新話題