17 12
發新話題

Alan

[Close]

Alan

卜街Alan,死屎la
吊你老母,講兩句就咁**粗口**小氣玩tk咁**粗口**戇9
卜街仔,你挑釁我,
呢筆賬我唔會就咁算數
就算你道歉,我都唔會放過你

做乜話我仔仔

話說好耐冇見佢,其實係玩開jw房都知alan 咩料
你同佢認真 你真係輸左啦
通常我笑完就算

講到tk
alan邊夠XK尼AR
XK絕對係tk王la
睇我個tk post佢話投票轉場都要tk既就應該知佢係衰人la
不過無計,有一班人仲當正佢係好人要保佢,佢仲有jw撐腰tim,
tk,用cheat,做乜衰野都做得,無人阻止到佢
佢真係大哂架la,係差在味做admin姐

又有人要搵架溢…
!11
TK我認,但係你憑也9話我用掛呢?
自己技不如人就話人cheat?
笑煞全場戰士也…

各位冷静,玩個游戲都老母前老母後為咩…

只要有心
人人都係神射手

引用:
原帖由 X.K 於 2013-7-27 23:11 發表
又有人要搵架溢…
!11
TK我認,但係你憑也9話我用掛呢?
自己技不如人就話人cheat?
笑煞全場戰士也…
你認又點姐,你到E+都仲係覺得自己惡意TK

行為

係冇錯既,

仲有咩好講AR

你既(外

掛)

力量的確十分強大

中場先入場玩仲可以爬埋頭變第一
仲狙到500幾隻

真係得你一個咁神奇做得到

引用:
原帖由 prk2091 於 2013-7-28 00:45 發表

你認又點姐,你到E+都仲係覺得自己惡意TK行為係冇錯既,
仲有咩好講AR

你既(外掛)力量的確十分強大
中場先入場玩仲可以爬埋頭變第一
仲狙到500幾隻真係得你一個咁神奇做得到 ...
自己廢就廢啦
妒嫉我既技術你咪出聲囉
等我指點你幾招

唔通你玩ll遇到一個未死過但連續殺勁多人既對手就話佢用掛?
仲有,如果真係用掛既話,我就唔只殺500幾隻啦,
殺千幾隻都得啦,仲洗也成日被屍殺?

一味係到9up係改變唔到事實。
我無用掛,唔信既話,你可以用任何方法測試。
我一D都未驚過。

引用:
原帖由 X.K 於 2013-7-28 01:32 發表

自己廢就廢啦
妒嫉我既技術你咪出聲囉
等我指點你幾招

唔通你玩ll遇到一個未死過但連續殺勁多人既對手就話佢用掛?
仲有,如果真係用掛既話,我就唔只殺500幾隻啦,
殺千幾隻都得啦,仲洗也成日被屍殺?

一味係到9up係改變唔 ...
廢你個頭,以經有人講過愈殺

得多並唔代表

愈勁

你就淨係識話你自己殺得多所以你自己最

你就浄

係識殺細野

野留番比其他人

而且你次次一開始第一波就投定下一個場

個個

場對你SS有利你殺得多好正常

你用其它perk好似berserker咁都有咁既殺數我就信你係高手la

你係咪有

讀寫障礙呀?

我講中場呀.

矇佬

你中場入邊有千幾隻比你殺呀

其他人唔洗殺呀?

9up呢方面大家咁話la
你咪又係靠9up去tk,玩門
jw以經同其他人

講過你係cheater尼架la

你有冇用掛,你自己知

己事la

引用:
原帖由 感冒童 於 2013-7-28 00:22 發表
只要有心
人人都係神射手
居然有這麼一回事!點整嫁  

引用:
原帖由 abbus 於 2013-7-27 23:17 發表
各位冷静,玩個游戲都老母前老母後為咩…
咁打機更係想求開心LA
我開個POST只係想大下佢
同表達下我對佢TK我既行為十分不滿

我唔係Admin
做唔到d咩

可能我咁樣係過火左小小
但你地都唔怪得我會咁

我地玩jw ser 20幾人個時本來就輸多贏少
個次就打左果個場成粒鐘,難得我成場冇死捱到最後打大佬
呢d都算得上係可遇不可求
咁打大佬我更係洗哂d錢
買哂最勁既槍帶住期待既心情打大佬
點知我一槍都冇開過,
我死唔係比大佬rocket/chaingun射死
唔係比大佬個心口秒殺死
係比自己友TK死
咁我打咁耐打哂成場係為乜AR?

加上條友係就尼打大佬先入場既
佢入場既目的就係為左殺我一獲
仲要唔係玩玩下,係惡意既
咁既情況邊個會都會嬲la
--------------------------------------------------------------------
至於xk
我係話過我唔放過佢
但好遺憾,jw係都要保住佢
我亦都無能為力
我達成唔到誓言
唯有暫時算數
改過名,以另一個身分繼續玩
不過既然有人提起我都希望件事可以徹底解決左佢

abbus,你作為一個老手
又唔似我地咁淨係留係jw ser玩
間中都去下其他ser玩下
你都算係我地最有頭有面,最出名過幾個人
邊過啱邊過錯我唸你係分得到
佢既惡行,如果你有睇呢post:
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D3
都應該會知道一二
我果個投d所謂死硬既場而tk我就係最明顯既例子
根本就係謊謬,以為自己大哂,罪無可恕
可能你亦都同其他人一樣覺得呢d係小事尼
過左去就算la,但佢地唔係過來人
好難會明白我地既感受
對於包括我在內比佢tk過既人尼講
呢一個絕對係一個恥辱
絕對唔可以當冇左件事就咁算數

佢用cheat呢方面jw都同人講左
亦都冇人咁得閒試佢有冇用
佢有冇用外掛真係得佢自己知

佢有冇用掛都好
佢除左tk,陰死隊友外
亦都做過唔少傷害隊友既事
根本就係一個毒瘤
根本冇就理由比佢留得低當冇事繼續玩

我係果個post以經講過好多道理比佢聽
我好莽想咁試途希望可以扭正番佢
但係系呢個post都可以睇得出
佢仲係不知悔改
佢話過以和為貴
我亦都比過機會佢同佢講和
但佢又係唔比面
當我講既野係耳邊風
咁姐係話佢仲係挑戰/威脅緊我
係都要同我鬥落去
咁樣我亦都唔應該向佢讓步:@

系呢個月
我改左名想以另一個身分入去jw ser玩
正如我講我打機係想求開心
但只從有xk呢條刺係到篤眼篤鼻
見到佢仲係一直做哩哂d衰野
我玩kf都未開心過:(
佢係冇用到PP19推死人
但仲係做埋D陰濕野一直冇變
好似前幾日有隻FP定係nemesis沖到xk面前打
有幾個好心既隊友同佢引開隻野
雖然引開左但係都仲係同xk好近
點知佢又係掛住射遠個d細怪
完全冇幫佢地手
最後個班人死左1,2個人
之後佢仲要!11........
再之前玩個果魔盜王場
佢企係過高地道射
又係淨殺遠個d細怪
d fp又係當透明
jason又淨係射到佢跑唔殺
最後又係搞到差唔多滅團
要靠不斷復活先去到打大佬
總之要打怪之餘仲要提防冇比佢陰到
玩都玩得唔安樂
重講話開心:(

雖然我見到佢我都唔想玩
但係機於原則問題
我係唔會向惡勢力低頭
更加上我系jw ser玩得耐過佢好多
要走既人應該係佢而唔係我:@

對於jw,佢從來冇理過有關xk既事,係都要保住佢
佢話佢民主,但直到E+都重未比番個公道比我地ed比xk tk過既人:(
呢個屈辱重係重重咁刻印糸我地個心入面
呢方面我深感遺憾
只能講:「唉,jw,我對你好失望.

言歸正傳,我想我同xk之間既事可以徹底解決左佢
我唔想再拖延洛去
方法有3個:1.xk開個post
            承認自己tk係錯並向我道歉
          2.jw ban xk
          3.jw ban 我

到最後重申我對於惡意tk(我)既行為係0容認:@

jw唔做嘢我唯有唔玩
等感恩節買正版一齊玩啦
人種冇咁雜

回復 11# 的帖子

知太多冇好處

通常係雜種先會聯機用
我淨係solo試咗一場效能

回復 14# 的帖子

真係唔知原來有人會用,算唔算外掛?

17 12
發新話題