73 12345
發新話題

[已解決] 總知玩唔到L4d2 ge人全部入黎!! !唔入走寶

[Close]

[已解決] 總知玩唔到L4d2 ge人全部入黎!! !唔入走寶

首先重裝l4d2 vlan版 2.1.1.8  

之後將佢升做2.1.2.1

升完之後桌面就會出現l4d2 ge捷徑

之後係vlan 設置戈到ge啟動參數到打-steam -appid 550 -nohltv -novid -console   咁就可以玩

入到game你可能會見到
指令表仲彈左出黎話咩can't use xxxxx
唔駛理,山左佢入右下角D ser就玩得

如果入到有D ser load load下變黑色畫面,就請等一等,因為單緊圖

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=489927&extra=page%3D1    L4d2 vlan版2.1.1.8同埋 2.1.2.1 更新檔都可以係入面下載

成功ge朋友話聲比我聽
ps: 我game名叫肥屍  大家一齊玩啦

回復 2# 的帖子

你點唔得???你有冇按我ge方法??  我都係岩岩單game,岩岩爬文,將東同西ge野合埋= =" 就玩到

堅野黎,多謝支持 ><

好掂,堅過石堅             .

P.S 我記得有個話本來開程式會靠慢,要2X秒
唔知down咩換咗個啟動檔案可以10秒就開到L4D2...
有無人可以比link

引用:
原帖由 醉愛喵喵 於 2013-7-25 18:05 發表
P.S 我記得有個話本來開程式會靠慢,要2X秒
唔知down咩換咗個啟動檔案可以10秒就開到L4D2...
有無人可以比link
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=532912&highlight=2102

唔該曬        .....

回復 8# 的帖子

2.1.2.1 用唔用得架? 仲有我唔知我有冇破解= =

引用:
原帖由 櫻草銀月 於 2013-7-25 19:09 發表
2.1.2.1 用唔用得架? 仲有我唔知我有冇破解= =
用到 我用緊           

普通裝game程序而已

引用:
原帖由 22029205 於 2013-7-25 19:48 發表
普通裝game程序而已
總有人唔識ge

THX!THX!THX!THX!

如果唔想佢down圖,有無方法系唔駛山game走人?

我開唔到GAME

彈左
Failed to load launcher error DLL

點算

回復 16# 的帖子

你有冇跟足步驟做!!??@@a

73 12345
發新話題