發新話題

不明白為何再次受到魔女版主的言論打壓?

[Close]

不明白為何再次受到魔女版主的言論打壓?

比人禁左咁多次言, 本人睇足版規, draft好個回覆
再番check左幾次先作出正式回覆

請問今次何解又比人禁言呢?
試問何來色情, 何來不雅, 何來噁心, 何來挑釁, 何來裸露, 何來粗言穢語, 何來他人私隱, 何來商品宣傳,
何來論壇宣傳成份?

上次數你堆歷史出黎就借啲意話我搞風搞雨禁我言
今次又想用咩理由黎打壓我?

涉案link : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=590783&page=1#pid5997065

pm內容

文字版pm :

原始短消息 (回復)
發送到: realized98
時間: 2013-7-19 17:57
引用:
原始短消息 (回復)
發送到: realized98
時間: 2013-7-19 17:45
引用:
這是由論壇系統自動發送的通知短消息。
以下您所發表的帖子被 魔女鈴 評分。
[quote][quote]原帖由 ~SRWII~ 於 2013-7-14 16:38 發表
呢幾日都有用版主名既玩家入44 ser搞事,引起誤會
(其實小弟都唔知果位是否真版主 如果係既.....當小弟無講過  )
希望版主查明真相

作為資料提供,有人pm以下對話俾小弟:

P.S. 以上絕無罵戰/挑釁成份,見樓主開post ...
為了防止玩家們對真版主構成誤會, 現在供上版主曾所用過的遊戲名稱
好讓各個埸主有個參考, 以免造成不必要的誤會

鳴謝SRW兄提供有關link

此外, 有關對話窗所示之兩名玩家
本人完全不認識, 當時亦不在埸
當然, 如果版主可以查明真相還小弟一個清白, 必定感謝版主的大恩大德
最後, 翻版l4d一啲保安系統都無
以其人之道還治其人之身, 亦唔會有難道
請冒充者好自為之

P.S. 以上絕無罵戰/挑釁成份, 只是以防玩家們以為版主弄事生非
以及對惡意冒充者之一些警戒
發表時間: 2013-7-18 17:23
所在論壇: Left 4 Dead 2
所在主題: 有人搞事
評分分數: 威望 -2  / 金錢 -2 金幣
操作理由: 違規內容
C-4)嚴禁發佈一切含有色情、不雅、噁心、挑釁、裸露、粗言穢語、他人私隱、商品宣傳、公司宣傳、論壇宣傳等成份之內容及回覆
AlliedMods、Steam、Steam Tripware、維愛社區及遊戲官方提供的討論區可作例外
初犯 - 扣分處理,隱屏帖子及禁言三天[/quote]

============================================================================================

圖片版pm:

魔女版主隔左幾日 (7月19日) 都唔肯出黎回應事件
而且仲擅自下沉主題既又唔send pm
唔check下個l4d版都唔知原來個涉案post毀屍滅跡
版主正規手續又唔跟, 投訴貼又唔會跟進, 你究竟有咩居心?
定還是想河蟹知道你堆黑暗史嘅人?

另外, 究竟你地班高層又想點?  叫完人開post做正式投訴又唔理人

管理員一定睇左e個post

引用:
原帖由 夜。空 於 2013-7-25 03:26 發表
管理員一定睇左e個post
我理得佢啦
我淨係知道管理員叫我正式投訴, 之後又無聲無氣
唔知係咪有人企圖想包庇呢位魔女版主

又再次下沉涉案主題了

有時間去關閉兼格下沉主題, 卻無時間去處理投訴貼

發新話題