16 12
發新話題

卡戰高手說:vlan冇神手

[Close]

卡戰高手說:vlan冇神手

sad 紅比我暈左我打到50% 藍走黎汁之後話 紅打到50% 之後紅聲都唔咁出 真係sad
我想大家睇完圖會知點解2位神手話vlan冇神手原因
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

打卡唔搵我 狗仔

回復 1# 的帖子

收聲啦 :handshake

無人同我打卡拉   識既十有九都退卡
仲有邊個同我打卡呀
打卡預埋我

垃圾吾好學人出聲啦

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

開始罵戰了  。 其實只禁血水都好好玩 試下啦

不要罵戰。後果自負上上同上上上面(由我衣個cm數上去。)

回#5,#6

廢話小說,我好認同你所講既【卡戰唔係識串人就win嫁啦】
幾時打番場指教下? 比你搵夠4個人又點話
唔好迫我出手,我出起手上黎,連自己都驚呀(星爺MODE)

回復 6# 的帖子

你好勁?_?
我最想同勁人打家la
樓主就勁過我
我去約戰區都約你戰好不?
睇我個小說

回復 6# 的帖子

你仲挽禁50%?新手都不如
識挽只禁血水?
唔挽只禁血水就唔好出黎串人la
會比人串反家!
神手哥

睇我個小說

呵呵,如果好似你所講咁,咁個樓主真係連新手都不如,佢開呢個post目的係乜,佢第一句都講左,比人汁左王,如果佢係勁,就唔會比人汁到,唔通我話No water 50%king佢就要跟住No water 50%king?結果唔洗講,真係跟住咁做,你呢句說話"你仲挽禁50%?新手都不如"係咪應該同樓主講呢?笑.重話佢勁?比人汁王wo,重要係到嘈,咁樣講,樓主都幾服從下wo,咁我e加叫樓主去跳樓,樓主應該會跟住做,真係sad

回復 12# 的帖子

呵呵,如果好似你所講咁,咁個樓主真係連新手都不如,佢開呢個post目的係乜,佢第一句都講左,比人汁左王,如果佢係勁,就唔會比人汁到,唔通我話No water 50%king佢就要跟住No water 50%king?結果唔洗講,真係跟住咁做,你呢句說話"你仲挽禁50%?新手都不如"係咪應該同樓主講呢?笑.重話佢勁?比人汁王wo,重要係到嘈,咁樣講,樓主都幾服從下wo,咁我e加叫樓主去跳樓,樓主應該會跟住做,真係sad

紅字回覆:有邊個話勁就唔比人汁到?

藍字

回覆:你唔跟住做=無品,唔知咩叫無品?_?

綠字

回覆:你係場主啊神手哥,點都知話你la,唔係你佢洗挽禁50%王?笑

橙色

回覆:我同你挽只禁血水,你用血水米無品lo,就如同你禁50%,你汁你米無品lo新手哥

你講既野無一個可以成為論點!錯的是你!
最後,有意同你交流11,唔打既唔好講今多野,神手數字人:lol:lol

睇我個小說

引用:
原帖由 71175200 於 2013-7-21 20:37 發表
呵呵,如果好似你所講咁,咁個樓主真係連新手都不如,佢開呢個post目的係乜,佢第一句都講左,比人汁左王,如果佢係勁,就唔會比人汁到,唔通我話No water 50%king佢就要跟住No water 50%king?結果唔洗講,真係跟住咁做,你呢 ...
第一

唔通我話No water 50%king佢就要跟住No water 50%king? 你係5係開場個人? 如果你係咁5通唔聽你講?你傻的嗎?用下腦ok?(

你呢句說話"你仲挽禁50%?新手都不如"係咪應該同樓主講呢?笑.重話佢勁?比人汁王wo,重要係到嘈,咁樣講,樓主都幾服從下wo,咁我e加叫樓主去跳樓,樓主應該會跟住做,真係sad)你講也?  你吹?人地like

挽禁50% 你吹?勁就5比玩

挽禁50%? 你真係new到, 有意交流?比你2v1 又點話

引用:
原帖由 71175200 於 2013-7-21 20:37 發表
呵呵,如果好似你所講咁,咁個樓主真係連新手都不如,佢開呢個post目的係乜,佢第一句都講左,比人汁左王,如果佢係勁,就唔會比人汁到,唔通我話No water 50%king佢就要跟住No water 50%king?結果唔洗講,真係跟住咁做,你呢 ...
哈哈
你唔好引人笑啦,
你打禁50%王,汁人王覺得自己好西利?
樓主係你禁50%王ge情況下打王,就冇諗過有人會汁,
你係e種情況下汁人王,話人廢?
[如果佢係勁,就唔會比人汁到]你e句野係唔禁50%王ge情況下打出黎都叫合理
重有{唔通我話No water 50%king佢就要跟住No water 50%king?} 你係唔係腦部發育不完全???
場主禁左50%王唔跟住做咁你就唔好入人場啦,vlan 不嬲係場主話事禁咩加啦你講e句野之前有冇諗過???

個人意見,不是引發罵戰

16 12
發新話題