21 12
發新話題

super 9v9 問題

[Close]
每個多對場有自己特色- -
都係按你自己喜好入場姐
中意ge就入去玩 唔中意ge就唔好入去玩 就係咁簡單

引用:
原帖由 AGUERO12 於 2013-7-16 23:27 發表
可能我第一句不太禮貌
我講聲對唔住先
事實上 我知好多玩家鍾意呢個super 9v9
但我就唔多喜好 所以就出個post 睇下有冇人認同咁
但第一頁已經比人吋~ ...
你個標題係不滿個SERVER W0 睇你字面意思好難唔覺得你批評個server bo

樓主 冇人拎住槍強逼你入Ser w0
吾中意米吾好玩 少你1個吾少ge

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 16:45 發表
你所講既技術:單散/木狙爆hun,近戰秒char..............
者係話加強左,隻差識轉彎,你秒唔到就叫冇技術???笑左囉
者係一定要慢慢直行秒到叫技術,識轉彎秒唔到就叫冇技術.....勁攪笑

係小弟眼中,醒目:識聽聲,走位,有sense
...
算喇玩具 人地擺明針對多對場喇  無論9V9/10V10
果D人根本吾知整SER出黎果個付出左幾多時間落去
總有人支持你ge 我 第1個撐你呀玩具 你個ser幾好玩 只係覺得呢排lag左d
轉彎cha 基本上用sniper都秒到 同埋d特感屈 照樣可以9個入曬safe room  吾合作講咩都係假
重點都係for fun
聽聲,走位,有sense 多對吾通就吾可以有呢d特點??

引用:
原帖由 ~SRWII~ 於 2013-7-18 17:04 發表

首先問你,你第二句點推論到第三句?
同埋你知唔知改血量650->800對秒唔秒到已經兩樣野?一係你未研究過秒char,定係你改數據既時候根本無考慮太多?
Too simple too naive.
(呢個post有個別回覆都係 ...
佢個場D槍提高左攻擊力 吾會秒吾到

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 17:31 發表
你跟本咩都唔知,同你講浪費時間
剩係識講一大堆你自己既個人理論.......

你都係果D知小小扮晒代表果隻人,扮到個L4D2係你整出黎咁樣!!!

個POST都唔係你開,你都回到咁多野
睇你一定係黑人增到連我都要見一次BAN一次 ...
吾係同SUPER有關 而係同所有多對SER有關

引用:
原帖由 realized98 於 2013-7-18 18:03 發表

無聊一up, 查實super 9v9嘅charger我自己試過係爆到既
我承應我自己係-6, 但我好肯定隻charger比我爆之前冇比人放過血

最後黎黎去去都係果句, 每個server各有特式姐
真係無野值得去拗 ...
人地覺得多對係垃圾嘛 有人POST乘機答嗲咁解@@

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 18:51 發表
唔通我改過d 咩要同你申報經你同意咩.....勁人
我整個ser好似講到係你整出黎咩都知咁樣....攪笑

留個game名黎,最多你入黎唔攪事,唔係太低b既話都唔踢喇..... ...
人地玩4v4炸 點會玩你個serㄚ ~~~~~~~~~

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 19:47 發表
玩開4 4 都可以俾到咁多理論,真係頂佢唔順~~
吾夠講隨時got你4
佢又吾係玩 又要咁多理論 都吾知佢理你個ser做咩

回復 51# 的帖子

我都知佢打字and所謂理論好勁
佢重點:
多對係垃圾
4v4 is 正常

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 20:24 發表
人各有志.................
佢係針我個場....都有好耐日子~~
1010都係姐~~~~~~~~~總知多對就針對

其實唔想玩真係walkaway就好了.場主/管理員冇得罪你.你都無須起論壇說人不是吧
最精警呢句
有冇got過自己知  係米針對自己知 不過明眼人1睇就知你有冇針對
次次批評多對ser一定有你份
自我澎漲?  你太自欺欺人吧
有意見就出聲 冇錯 不過你每次發言都係針對性w0
未知你ge疑問係d咩呢??  你係下面清楚列出黎睇下(吾好叫我爬文)
樓主疑問好清楚
1.又改到2000幾血 又透明  (吾係100%會多血+透明
2.smoker 比人整斷條吞 唔洗5秒又有返  (5秒可以比人殺死吧? 又有隊友幫)
3.bommer 又可以搞到成個飛機咁 可以沖出去好快
(你飛上天 再炸落黎  有技術ge 拎追都秒到 本人親身秒過   佢炸落黎又吾會點扣你血 呢個boomer只係特色黎 冇咩吾妥)
4.charger 竟然可以轉彎撞人 + 勁厚血  (同樣 轉彎都係呢個ser特色  莫非樓主技術吾太好 吾識得運用? 否則點會批評charger呢   多血呢個問題 上面話左吾係100%有)
5.spitter 口水好快補 (有冇唸過救人速度亦有加快? 噴左1次冇人殺? 咁抵你比人噴)
6.最大問題係佢地會透明  連隻tank都會 (上面解釋左吾係100%)
7.呢個服係 你好技術都唔好贏(你識得運用charger先講 你估轉彎好容易?  jockey又可以騎人跳街 smoker拉人掛牆 hunter 高撲 boomer 噴人 spitter 噴人  tank打人 呢d吾洗好技術?
你試下亂char人 亂噴人 亂騎人 亂撲人  亂拉人 做tank亂打 做人亂沖  睇你贏5贏到 呢個ser技術吾會冇 只能說要求冇4v4高 你中意d技術要求高ge ser 可以去4v4玩 )
8,失哂平衡( 最多都係分隊  老手/新手吾平衡姐 留待玩具解決)
9.我都唔明點解日日都可以爆(日日爆吾抵得? 場主有人支持 你妒忌? 咁叻可以自己開個ser黎比大家觀賞下)
10.反而另外一個slien 9vs9 就ok唔錯(silent 9v9 ser 特感冇技 只係普通團體對抗 你中意ge可以入去玩@@ 吾好入super 9v9 )

引用:
原帖由 SiuPhoebe 於 2013-7-18 23:35 發表

佢的確係小朋友 無論有咩關於多對同埋y_ _ _ ge野都要出聲係度嘈 實要加多一兩句
就好似日日係度拎哂d vlan post尼打_ _咁 可以無lala搵番成一年半前ge post出尼講都得 勁到 ...
小氣鬼 同埋記性好

對多對既某些現象有意見都唔得?
[你個印象要數幾多年前ge事- -?]
我對上最後果個回應算吾算正面

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-19 02:47 發表
你唔係玩多對都有野可以有意見正經討論??????
我看你還是快點去看看E生.....身體緊要求!!!
同意,吾係玩多對又要理多對D野 你都幾得閒
正如1個富人有私家車接送 要理巴士d班次

21 12
發新話題