100 1234567
發新話題

super 9v9 問題

[Close]

回復 91# 的帖子

你講句你唔係 =梁靜茄=  咪得囉~~~~

老屈算唔算攻擊? 唔好意思,小弟半年以上無入過多對場
無論Super定silent  定嘜鬼9v9

衣家想求其屈個人攻擊你場,而唔係面對人地提出既問題?司馬昭之心

P.S. 雖然應該由你拎證據去證明你既老屈,而唔係要小弟去證明自己清白
不過我既方法係可以既話請版主check ip,睇下我同你口中既"其他多對ser玩家"吻不吻合。咁就知邊個係正經討論,邊個係老屈+胡亂攻擊

同時請你冤枉人前提出證據,否則對小弟同果位玩家好唔公平。
如果無證據亦請你道歉(小弟就免喇,起碼向果位玩家道歉)
引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-19 18:01 發表
原來你就係頂頂大名既    ~粱靜茄~

slien 9vs9長期既玩家~~

家下明白晒咩事了~~

回復 92# 的帖子

乜冇人話你,係我開返個ser之後,所有入過黎既人都會有記錄既咩.....

你淨系識話人話你
其實你咁講 已經係度挑撥緊囉
引用:
原帖由 ~SRWII~ 於 2013-7-19 03:23 發表
一成力玩都夠? 又誇張少少喎,一係你勁,一係某ser真係新手園地

多對唔算係vlan l4d2 game既一種趨勢? 玩開對抗人士不能發表意見?真野蠻
等於你例子,坐開benz唔能夠關心巴士班次問題?都係社會民生事 ...

引用:
原帖由 ~SRWII~ 於 2013-7-19 16:30 發表
笑死 人地正經討論,你就唔敢回應到不斷人身攻擊

又廢人,古代人,小朋友,低等生物....... 真係好失禮

版主可唔可以講下呢d是否謾罵?挑釁?

P.S. 你開得個ser人地唔討論得?
前面yantatl認左此ser無技術,場主又點睇?:lo ...
真係好鬼多打手    講完又講,講完又講  
人地應完你,就當睇唔到,係咁指住同一點泥講    低級打手

super 你可以話佢 冇技術  ,原因係你冇技術      比支重狙你, 射唔中咪又係廢

成日話 人 屍 唔平衡     咁我又唔明啦   
點解我玩果陣   做人都可以9個入哂sever room  
我做C果陣,  人 連行都行唔到一半?
原因咪又係得一個,   玩家技術廢,唔識同人合作   唔照顧新手 自己沖   
做人既,自己9沖,唔睇後    做C既 個個剩係識玩口水 char汁雞    ,有邊個為左幫隊友用bom

你班友係咪廢過頭,入去super輸得太多,賴落個server 設定
咁又係, 屙屎唔出  更係個地硬架 可

總結   係唔公平既情況下,先更加練到你開槍既技術,  走位 ,  救人, 避開D死位
          如果公平情況下  你玩到9個入去安全室  有幾咁奇?  好開心?
          唔公平都9個入哂先係值得開心
而且每次都唔係輸 D 設定  ,每次都係輸人既本身
唔識玩  人地教又唔聽   自己玩自己   死左就左賴右賴  上泥開post講
咁樣睇落去真係好7

super 9 vs9~

真係好玩WO~

如果自己技術差,只會9衝~係一定死~

支持9 VS 9

講到底 佢都係唔明l4d2 既內部  近武按%計咁扣 你整到只char 幾多血都好 預設2野3野 死
仲有你有把槍 邊把槍射特感頭 都會痛d 就算只char撞人地 背向你一樣射到 我1010試過無數次

我入super9v9 用ak 只char 好似有成1千幾血 佢撞完我再射佢 幾野死左 都係戈句唔係多對無技術

唔係對人唔對事 而係你表達既方式令人覺得你惡意 串緊人

講多d,你第一句係冇錯
但係charger爆頭係一野死,攻擊點前或後左,都會影響,變左只扣血
而我講緊既係一野死既爆char,如果你改到d血咁...好難令人覺得係你SER練技術係有用(當然,你話FOR FUN,OK既,但人地批評技術問題都唔好追住人黎攻擊嘛,場主)

至於按%扣血,你打CHARGER手,身體,下半身,佢扣既%都唔同
但打上身,預設係兩下死
如SMOKER,用近武打上身係會即死,打下身就要兩下咁
引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-7-19 18:47 發表
講到底 佢都係唔明l4d2 既內部  近武按%計咁扣 你整到只char 幾多血都好 預設2野3野 死
仲有你有把槍 邊把槍射特感頭 都會痛d 就算只char撞人地 背向你一樣射到 我1010試過無數次

我入super9v9 用ak 只char 好似有 ...
證據?否則請你道歉
引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-19 18:28 發表
乜冇人話你,係我開返個ser之後,所有入過黎既人都會有記錄既咩.....

姐係咁 你比人捉左你打特感會特登打 佢手腳戈d rj 既地方  你玩4v4 都知啦 你木狙打頭一野360

一野爆死只char 你領把近武高手既好易描頭一野秒 你想秒char 咪領把重狙囉

而且 岩先迷 都講過for fun 你咁執著做咩   定係你特登針對 我都唔再多講

有少少l4d2 /cs既常識都知道 打頭永遠係痛d

此帖已由某伺服器討論帖淪為罵戰及挑釁帖
暫時將涉事二人按以下版規處分

C-3)嚴禁發佈會引起罵戰之內容及參與罵戰。
初犯 - 禁言三天

C-4)嚴禁發佈一切含有色情、不雅、噁心、挑釁、裸露、粗言穢語、他人私隱、商品宣傳、公司宣傳、論壇宣傳等成份之內容及回覆
AlliedMods、Steam、Steam Tripware、維愛社區及遊戲官方提供的討論區可作例外
初犯 - 扣分處理,隱屏帖子及禁言三天

什麼以技術,平衡為論點作陳述或以維護自身伺服器,澄清等理由一切不會接受
事關已經有不少版友指明出涉事二人涉及挑釁行為等等....

100 1234567
發新話題