發新話題

super 9v9 問題

[Close]
引用:
原帖由 ~SRWII~ 於 2013-7-19 15:19 發表
我講出黎既意見,例如800血轉彎char、隱形加血hun點用近武爆,亂改數據會導致不平衡+無技術,你盲架?

成日要人重覆講 但你地又不願面對
只識護主+不停攻擊人,真係有質素 ...
800血轉彎char好難秒? 你估個個轉彎都轉得令ga?你估轉彎無限轉吾識停ga?
轉7左係你隔離  米即刻拎近武斬lo 好難咩??
轉得好令 米翻後救 你冇後制? 有輕狙重狙1下秒到  解答到你未  4v4冇呢d常識?
隱形加血hun點用近武爆 (哥仔 你文盲定咩 自己入場睇1次吧 只係90%透明 你吾係老花ge話 佢飛埋黎米推開佢再斬lo
斬1下吾死你可以推多野再斬 吾洗我教你下話?)
亂改數據會導致不平衡+無技術(請提供具體數字 數據點亂改法) (個ser重點不在於練技術 明白未?for fun only OK?)
仲有 我1早係前面cm叫你講出你疑問(吾好叫我爬文)你盲架?
我知前cm解答左樓主問題 不過吾知點解樓主冇應過我
吾願面對 定你吾肯接受
護主+不停攻擊人? 借問聲我發表自己意見都叫護主?  我又吾係super9v9 admin
咁你答嗲幫樓主出聲 你又係護主?  我攻擊你邊度? 以加你攻擊我w0

回復 76# 的帖子

邊個係以事論事,邊個係護主及攻擊,呢個post一清二楚,我亦無謂再quote 閣下有心可去翻前頁睇自己講過d咩

800血charger算否數據?90%隱形?
你知唔知近武秒hun唔駛推?

仲要拎輕狙重狙出黎講
睇你講既野,知你水平去到邊,同你講你會覺得天方夜談 為反駁而反駁,o徙氣

至於你話:個ser重點不在技術
我好認同 一早認左佢咪得,駛咩死撐

回復 77# 的帖子

清者自清 我吾需要答辯
800血charger 解釋過你聽 90%透明 吾係隱形 你盲ga?
近武秒hun唔駛推 佢90%透明飛埋黎你就0反應? 咁你要練下喇
我自己只著重殺到與否 推到殺到就ok 吾似你要用死1個方法殺
點解吾拎得輕狙重狙出黎講?提高左攻擊力ge槍  你吾用 ?  轉彎char 800血又點 1下秒吧
咁又係 你用開木狙 sorry  
該場都有木狙提供   我同你講野都覺得自己係小學講緊Talk
你要搞清楚 ser主係玩具 吾關我事 佢吾認 吾好入我數w0

回復 77# 的帖子

你算把啦.....
半透明同隱型都唔識分......
你玩果一次半次,見自己技術未夠班就話d特感過強......
就晒你既超人技術黎整好唔好......有病

你由頭到尾都係想話自己個人技術超強.....
成日話秒乜秒物,知你好很勁喇.....
你係想話你係super就食晒屎
d特感唔係直行,難睇左小小,就秒唔到,變左個廢物者....
我地明晒啦...........
你技術甘差咪練多100萬年先再入super玩囉........超勁人

多對一定係團隊合作囉,咁基本既野都唔知就學人批評........低b班

回復 77# 的帖子

簡早d一句到尾,真係唔想再回你d廢人

我係鐘意整到咁強,係鐘意整到半透明,你吹咩
你又唔係入黎玩,秒唔秒到又同你有咩關係
你又唔係入黎玩,就算90幾隻tank都唔關你啦
你又唔係入黎玩,我整咩關你春夏秋冬事咩
你又唔係入黎玩,你咩資格批評入面既玩家
你又唔係入黎玩,你咩資格提出意見
你又唔係入黎玩,你有咩理句可以提出
你又唔係入黎玩,個ser做咩關你咩事
你又唔係入黎玩,個ser點整你有咩資格出聲
你又唔係入黎玩,扮到好似好熟個ser既設定
你又唔係入黎玩,.............
打咁多野都係想唱衰個ser者

個低等生物應該想呃分,唔係邊有俾人扣...

回復 79# 80# 的帖子

人地護主呢招都出埋喇~_~
心唸 幫個朋友出聲就叫護主 吾通佢冇朋友 ?
前面d人回應佢 佢都吾應 可想而知....
人地玩開4v4 只係識得打4個特感 1出9個就吾識打
d特感有特技 又吾識打  跟住就係度比埋d無謂意見
睇黎你個ser要改到silent 9v9 咁 其他特技冇曬  佢先冇野講
係人都知super9v9係練技術定係for fun  你入過去玩都分吾出??
想玩具開個技術ser比你玩?  你自己開個4v4ser玩喇
不如你入去玩下 練下 跟住成為super9v9神手 跟住先比意見
人地知前扣分扣到負分 入吾翻vlan 我都吾記得點解了

笑死 人地正經討論,你就唔敢回應到不斷人身攻擊

又廢人,古代人,小朋友,低等生物....... 真係好失禮

版主可唔可以講下呢d是否謾罵?挑釁?

P.S. 你開得個ser人地唔討論得?
前面yantatl認左此ser無技術,場主又點睇?

回復 82# 的帖子

- -係重點在於FOR FUN
冇話冇技術b0

回復 82# 的帖子

挑釁一睇就知係你啦~~~
係人都知我與世冇爭~~~

廢人,古代人,小朋友,低等生物....... 尼d全都係事實,怕咩咁講你!!!

估唔到討論下技術與遊戲平衡,會比人攻擊到咁

P.S. 全post已備份+ cap圖,pm比管理員
雖然聽講版主乃此9v9 ser的admin,但相信版主&管理員會公正處理 討論區係要黎討論遊戲,而唔係要一言當講好說話或人身攻擊

回復 85# 的帖子

你張display卡cap得夠唔夠清楚~~~
見你話半透明都睇唔到,洗唔洗幫你cap~~

回復 85# 的帖子

你唔係super既常客玩家..........
只係一年前玩過幾次.........

家下一見到有super字既post
就作出挑釁批評
我身為super場主,你挑我機一定回應你

你話咩討論技術,廢話,你呃自己就可以,你真係當vlan d管理員傻既咩
你睇下個post係講咩先啦....小朋友
一陣又扣晒分又冇得你玩呀......
乖乖地有得你就玩啦,係到攪風攪雨~~~

算喇吾好同佢嘈 我都估到佢會拎埋管理員出黎大我地
知前比人扣過分 跟住又係度搞風搞雨
針對只係人吾係事 解釋過佢睇又當睇5到
只係針對一d自己能夠入到ge位黎講

呢個post既第二個回覆就係我對呢個post既意見 何來「挑你機」一說?
小弟由頭到尾都好聲好氣講緊遊戲技術、平衡,或者你先應該睇下個post講咩

反之,閣下由一開始已不斷話人:腦殘、小朋友、古代人、廢人、低等生物
亦有版友勸你聽人意見,但你只是不斷攻擊

衣家解釋都無用,你呢個post講過咩有晒證據,等管理員處置

P.S. 根據版規,聽講連續係同一個post回覆要警告的? 小弟提醒你,唔好又話挑釁
引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-19 17:33 發表
你唔係super既常客玩家..........
只係一年前玩過幾次.........

家下一見到有super字既post
就作出挑釁批評
我身為super場主,你挑我機一定回應你

你話咩討論技術,廢話,你呃自己就可以,你真係當vlan d管理員傻既咩
...

回復 89# 的帖子

原來你就係頂頂大名既    ~粱靜茄~

slien 9vs9長期既玩家~~

家下明白晒咩事了~~

發新話題