發新話題

super 9v9 問題

[Close]
引用:
原帖由 SiuPhoebe 於 2013-7-18 23:35 發表

佢的確係小朋友 無論有咩關於多對同埋y_ _ _ ge野都要出聲係度嘈 實要加多一兩句
就好似日日係度拎哂d vlan post尼打_ _咁 可以無lala搵番成一年半前ge post出尼講都得 勁到 ...
小氣鬼 同埋記性好

用心整圖唔代表出黎既效果「有技術、平衡」
批評亦不代表不尊重反而呢個post唔係以事論事去討論,而係不斷人身攻擊既係邊方,大家有眼見 人多不代表有道理

而且,小弟係唔會玩多對,但我對多對既某些現象有意見都唔得?
你可以話小弟多事,但唔可以抹殺人地發表意見既權利
引用:
原帖由 永遠 於 2013-7-18 23:06 發表
咩叫起SUPER9V9唔洗技術去玩?

訓醒未  唔鍾意玩呢類場 咪唔好入lo   

開個貼起度話人地個場唔好玩 唔洗技術  真係覺得你好不智

人地有心用時間去改野  去令隻game更有新鮮感 更好玩   你係要去話人地改到唔平衡  ...
呢句要問返,不斷話人「小朋友、腦殘、古代人」etc果方面既人喇
到依家為止我都係討論+想得到正面回應,但佢地只係不斷謾罵
引用:
原帖由 31001625 於 2013-7-18 23:15 發表
討論需要人身攻擊嗎?
承蒙肥比姐厚愛,仲記得小弟:lol
不過爛佬怕_ _,肥比姐以前玩專家一開咪就got人4,嚇到小弟收聲,所以唔敢再回你

Off-topic,香港書展到喇,就動漫節
肥比姐,44圈子入面流傳妳真人好似Rochelle有無興趣同小弟一齊cosplay l4d2?
有既請pm,多謝
另外:小弟鍾情Zoey,所以妳唔駛驚
引用:
原帖由 SiuPhoebe 於 2013-7-18 23:35 發表

佢的確係小朋友 無論有咩關於多對同埋y_ _ _ ge野都要出聲係度嘈 實要加多一兩句
就好似日日係度拎哂d vlan post尼打_ _咁 可以無lala搵番成一年半前ge post出尼講都得 勁到 ...

對多對既某些現象有意見都唔得?
[你個印象要數幾多年前ge事- -?]
我對上最後果個回應算吾算正面

小弟講緊對多對:人與屍平衡、轉彎隱形加血char點爆... Etc技術既現象,關幾年前咩事?

如果你想討論方向正面d既,咪由前面有條友話爆到800血轉彎char,引伸出係你地ser點鍛鍊技術囉 有本事既,將呢個批評post打造成技術post,小弟都會好開心咁參與討論希望有得著

至於你地果d攻擊,正面定負面,小弟完全無放係心畢竟之前發生過一單 「話人人格有問題,點知自己開n個分身抹黑人」既事,比版主揭發先真相大白
證明呢d攻擊都只係浮雲,正經討論、言之有物先係王道 下下都標籤人既亦未免太.....
引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-7-19 01:06 發表
對多對既某些現象有意見都唔得?
[你個印象要數幾多年前ge事- -?]
我對上最後果個回應算吾算正面

回復 64# 的帖子

你唔係玩多對都有野可以有意見正經討論??????
我看你還是快點去看看E生.....身體緊要求!!!

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-19 02:47 發表
你唔係玩多對都有野可以有意見正經討論??????
我看你還是快點去看看E生.....身體緊要求!!!
同意,吾係玩多對又要理多對D野 你都幾得閒
正如1個富人有私家車接送 要理巴士d班次

初初入9V9嗰陣以為D人好屈 好多勁人
玩左陣就開始hea玩 之後入親都係hea玩 等fd開場冇野做又會去hea下
得罪講句 個ser用一成力玩都夠
係自己諗多左

回復 67# 的帖子

你咁講都岩......我都唔反對......

真係小左D強勁既人,可以令到大家認真玩........
由其暑假~_~"

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-19 03:18 發表
你咁講都岩......我都唔反對......

真係小左D強勁既人,可以令到大家認真玩........
由其暑假~_~"
我差唔多唔同時段都入過9v9
都冇遇到勁人- -

一成力玩都夠? 又誇張少少喎,一係你勁,一係某ser真係新手園地
引用:
原帖由 devil2033 於 2013-7-19 03:14 發表
初初入9V9嗰陣以為D人好屈 好多勁人
玩左陣就開始hea玩 之後入親都係hea玩 等fd開場冇野做又會去hea下
得罪講句 個ser用一成力玩都夠
係自己諗多左
多對唔算係vlan l4d2 game既一種趨勢? 玩開對抗人士不能發表意見?真野蠻
等於你例子,坐開benz唔能夠關心巴士班次問題?都係社會民生事喎?
有問題就提出,只識攻擊人身份太搞笑了

呢場討論,睇你係咁死撐同埋開口就攻擊小弟為人,而唔係小弟既批評與觀點,就知閣下係幾唔肯接受意見

開始信,咩場有咩場主
希望呢種「只許讚,不可彈」既霸道風氣唔會蔓延vlan:lol

P.S. 另外仲有個silxxt nigxx 多對?小弟雖然都未玩過,但睇以前既post果個場主冷x月?態度好得多起碼肯正常討論,又唔會句句攻擊同單打
雖然都係多對 但睇回覆起碼成熟d
引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-7-19 02:50 發表
同意,吾係玩多對又要理多對D野 你都幾得閒
正如1個富人有私家車接送 要理巴士d班次:lol

回復 69# 的帖子

你講野都瘋瘋癲癲~~~~~

我都開始想信,果到都有暑假放~~~

同埋呢,讚同彈有排都未到你囉~~
你跟本就唔係玩開多對既玩家,一D讚同彈既資格都冇..............
你只係一個有小小文化既是非者........(者係攪屎掍)

玩具 我知你整服整得好辛苦 亦都知唔係人人都做到
咁我比少少意見姐  而家講返聲sorry 算啦好冇
打機都係求開心姐

我改一改個標題先

始於有人暗示我係打手

利申 我唔識咩開伺服 亦都好欣賞玩具開個服比我地玩
佢唔係必然要開的

但只係唔岩我玩姐

回復 70# 的帖子

你d意見可以建議到將呢個批評post變技術post  好難滿足你ga w0哥仔
不如你開個技術post4v4對抗黎睇下 我又想學下野w0
坐開benz[絕對]能夠關心巴士班次問題  不過現實中有冇呢d人心照喇
玩開對抗而吾係玩開多對 又要建議呢樣 又要比果樣意見 最後又吾係玩w0
咁你吾係得閒冇野做係咩呢      係w0吾記得以加放緊暑假 係比較得閒
「只許讚,不可彈」 我又想問下你 你有咩高見可以令個ser變得[平衡d] [有技術d呢]
定要場主關ser@@? 吾好叫翻場主唸有咩改善  你話你要建議 要有意見
以加比你發表下

回復 74# 的帖子

我講出黎既意見,例如800血轉彎char、隱形加血hun點用近武爆,亂改數據會導致不平衡+無技術,你盲架?

成日要人重覆講 但你地又不願面對
只識護主+不停攻擊人,真係有質素

發新話題