發新話題

super 9v9 問題

[Close]
引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-7-18 18:04 發表
人地覺得多對係垃圾嘛 有人POST乘機答嗲咁解@@
都係果句啦
每個人嘅standard都唔一樣
丫唔係...應該係 "無可能一樣" 先岩

用自己套standard, 套落人地到係無意思既, 只會令人難受
真係無野值得好嘈
當然, 如果係存心雞蛋裏挑骨頭, 就更加唔應該同佢嘈
鍵盤戰士我地係鬥唔過既
只要開server果位明確知道自己做緊咩就ok

btw都希望 玩具先生 注意一下自己用語
唔好比人話兩話就標籤人地

回復 43# 的帖子

唔通我改過d 咩要同你申報經你同意咩.....勁人
我整個ser好似講到係你整出黎咩都知咁樣....攪笑

留個game名黎,最多你入黎唔攪事,唔係太低b既話都唔踢喇.....

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 18:51 發表
唔通我改過d 咩要同你申報經你同意咩.....勁人
我整個ser好似講到係你整出黎咩都知咁樣....攪笑

留個game名黎,最多你入黎唔攪事,唔係太低b既話都唔踢喇..... ...
人地玩4v4炸 點會玩你個serㄚ ~~~~~~~~~

玩開4 4 都可以俾到咁多理論,真係頂佢唔順~~

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 19:47 發表
玩開4 4 都可以俾到咁多理論,真係頂佢唔順~~
吾夠講隨時got你4
佢又吾係玩 又要咁多理論 都吾知佢理你個ser做咩

想話俾人知佢好勁~~~

回復 51# 的帖子

我都知佢打字and所謂理論好勁
佢重點:
多對係垃圾
4v4 is 正常

人各有志.................
佢係針我個場....都有好耐日子~~

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 20:24 發表
人各有志.................
佢係針我個場....都有好耐日子~~
1010都係姐~~~~~~~~~總知多對就針對

都係唔肯正面回應問題,選擇逃避同埋一人一句唔"拿間"既野黎攻擊人 又話人got 4,針你ser又盛,未免太自我澎漲

有意見就出聲,就係咁簡單 冇話針對d乜
討論區亦係咁用

如果你ser冇問題,人地都唔會提出呢d疑問 就算有疑問你地都可以反駁到
而唔係衣家咁,不斷標籤人  

回復 55# 的帖子

你睇下#18果位C兄講野......
人地果D就叫中肯喇.....

你講果D我諗我真係一D都唔明.....
同埋你有咩問題問過呀...........
睇幾次都唔知你有咩想問囉.......小朋友~
應該同你有代溝~~~

其實唔想玩真係walkaway就好了.場主/管理員冇得罪你.你都無須起論壇說人不是吧
最精警呢句
有冇got過自己知  係米針對自己知 不過明眼人1睇就知你有冇針對
次次批評多對ser一定有你份
自我澎漲?  你太自欺欺人吧
有意見就出聲 冇錯 不過你每次發言都係針對性w0
未知你ge疑問係d咩呢??  你係下面清楚列出黎睇下(吾好叫我爬文)
樓主疑問好清楚
1.又改到2000幾血 又透明  (吾係100%會多血+透明
2.smoker 比人整斷條吞 唔洗5秒又有返  (5秒可以比人殺死吧? 又有隊友幫)
3.bommer 又可以搞到成個飛機咁 可以沖出去好快
(你飛上天 再炸落黎  有技術ge 拎追都秒到 本人親身秒過   佢炸落黎又吾會點扣你血 呢個boomer只係特色黎 冇咩吾妥)
4.charger 竟然可以轉彎撞人 + 勁厚血  (同樣 轉彎都係呢個ser特色  莫非樓主技術吾太好 吾識得運用? 否則點會批評charger呢   多血呢個問題 上面話左吾係100%有)
5.spitter 口水好快補 (有冇唸過救人速度亦有加快? 噴左1次冇人殺? 咁抵你比人噴)
6.最大問題係佢地會透明  連隻tank都會 (上面解釋左吾係100%)
7.呢個服係 你好技術都唔好贏(你識得運用charger先講 你估轉彎好容易?  jockey又可以騎人跳街 smoker拉人掛牆 hunter 高撲 boomer 噴人 spitter 噴人  tank打人 呢d吾洗好技術?
你試下亂char人 亂噴人 亂騎人 亂撲人  亂拉人 做tank亂打 做人亂沖  睇你贏5贏到 呢個ser技術吾會冇 只能說要求冇4v4高 你中意d技術要求高ge ser 可以去4v4玩 )
8,失哂平衡( 最多都係分隊  老手/新手吾平衡姐 留待玩具解決)
9.我都唔明點解日日都可以爆(日日爆吾抵得? 場主有人支持 你妒忌? 咁叻可以自己開個ser黎比大家觀賞下)
10.反而另外一個slien 9vs9 就ok唔錯(silent 9v9 ser 特感冇技 只係普通團體對抗 你中意ge可以入去玩@@ 吾好入super 9v9 )

咩叫起SUPER9V9唔洗技術去玩?

訓醒未  唔鍾意玩呢類場 咪唔好入lo   

開個貼起度話人地個場唔好玩 唔洗技術  真係覺得你好不智

人地有心用時間去改野  去令隻game更有新鮮感 更好玩   你係要去話人地改到唔平衡 改到唔好玩

你知唔知人地要用幾多時間去改一個地圖?  去令個圖更好玩?  你知唔知之前玩完第2關嘉年華  d人都即刻轉地圖 唔想玩第三關  因為太悶

個場主為左咁 先專程去用2,3個鍾改一張地圖  去令到人唔覺咁悶

你咁樣話人地改得唔好 又點唔好玩法  你有無尊重過人地?

討論需要人身攻擊嗎?

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 21:08 發表
你睇下#18果位C兄講野......
人地果D就叫中肯喇.....

你講果D我諗我真係一D都唔明.....
同埋你有咩問題問過呀...........
睇幾次都唔知你有咩想問囉.......小朋友~
應該同你有代溝~~~ ...
佢的確係小朋友 無論有咩關於多對同埋y_ _ _ ge野都要出聲係度嘈 實要加多一兩句
就好似日日係度拎哂d vlan post尼打_ _咁 可以無lala搵番成一年半前ge post出尼講都得 勁到

發新話題