發新話題

super 9v9 問題

[Close]
呢個post d人都好搞笑下
你覺得唔好玩咪唔好入, 有需要呼籲叫大家唔好入咩?
背後似有d特別動機多d

d人覺得d特感勁左, 冇哂技術成份...
乜唔係特感勁左, 先要你醒目d 有技術d?

2個根本唔同風格冇得比
係SUPER你可以吹住水開開心心HEA住玩 放鬆D
係SILENT NIGHT你比較需要技術 大部分人比較著重輸嬴 唔會係吹住水開心玩FOR FUN戈隻
睇你個人玩GAME為咩姐
各人喜好 你理得人

10V10都唔錯牙..呵呵

邊個SER輕鬆D...我唔多講啦,玩家玩過就知 .....(睇人啦)

樓主 冇人拎住槍強逼你入Ser w0
吾中意米吾好玩 少你1個吾少ge

引用:
原帖由 aryulo 於 2013-7-18 10:13 發表
d人覺得d特感勁左, 冇哂技術成份...
乜唔係特感勁左, 先要你醒目d 有技術d?
睇下你d特感所謂「勁」係邊方面
係小弟眼中,醒目:識聽聲,走位,有sense
技術:單散/木狙爆hun,近戰秒char..etc 基本野唔駛多講,而唔係前面講咩重狙兩槍即殺=平衡

小弟覺得將特感改到變態,咩隱形轉彎,相信高手如Bit哥都未必爆到
其實係變相鼓勵人心諗:反正呢樣技術係呢個場都無用,我又駛咩練?
於是玩得呢d場多既人,出黎玩正規場就發覺自己係比人屠果批 因為基本技術都缺乏

(當然,多對都出過高手,如crazy s_ _,x_..... 但唔多囉

Off-topic,如果你話relax玩無人阻你,但講技術/平衡就得啖笑

場主話個場唔岩小朋友玩
睇回覆我覺得相反

回復 36# 的帖子

你所講既技術:單散/木狙爆hun,近戰秒char..............
者係話加強左,隻差識轉彎,你秒唔到就叫冇技術???笑左囉
者係一定要慢慢直行秒到叫技術,識轉彎秒唔到就叫冇技術.....勁攪笑

乜我個場靜晒音架???冇位走架???
你講埋D野都超攪笑,你講既係勁係個人反應,同個場冇關係囉.....再笑

講到平衡,你知唔知咩叫平衡呀???
問你有咩唔平衡,剩係識講唔平衡.......我再勁笑多次囉

小朋友就返小朋友到玩啦,冇謂要做出咁多不必要既麻煩...............

PS,樓主目的明眼人都睇到,都費時多講!

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 16:45 發表
你所講既技術:單散/木狙爆hun,近戰秒char..............
者係一定要慢慢直行秒到叫技術,識轉彎秒唔到就叫冇技術.....勁攪笑

...
算喇玩具 人地擺明針對多對場喇  無論9V9/10V10
果D人根本吾知整SER出黎果個付出左幾多時間落去
總有人支持你ge 我 第1個撐你呀玩具 你個ser幾好玩 只係覺得呢排lag左d
轉彎cha 基本上用sniper都秒到 同埋d特感屈 照樣可以9個入曬safe room  吾合作講咩都係假
重點都係for fun
聽聲,走位,有sense 多對吾通就吾可以有呢d特點??

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 16:45 發表

...
首先問你,你第二句點推論到第三句?
同埋你知唔知改血量650->800對秒唔秒到已經兩樣野?一係你未研究過秒char,定係你改數據既時候根本無考慮太多?
Too simple too naive.
(呢個post有個別回覆都係咁非黑即白等於人地話社會物價通漲,你答"你搵得少姐"仲以為自己o岩,唔會去正視問題)

至於平衡,呢個post已經講太多
點解下下要人講到明?

既然閣下對個場自我感覺咁良好,批評=小朋友,腦殘
開Post質疑 = 另有目的
......:loveliness:

引用:
原帖由 ~SRWII~ 於 2013-7-18 17:04 發表

首先問你,你第二句點推論到第三句?
同埋你知唔知改血量650->800對秒唔秒到已經兩樣野?一係你未研究過秒char,定係你改數據既時候根本無考慮太多?
Too simple too naive.
(呢個post有個別回覆都係 ...
佢個場D槍提高左攻擊力 吾會秒吾到

回復 39# 的帖子

你跟本咩都唔知,同你講浪費時間
剩係識講一大堆你自己既個人理論.......

你都係果D知小小扮晒代表果隻人,扮到個L4D2係你整出黎咁樣!!!

個POST都唔係你開,你都回到咁多野
睇你一定係黑人增到連我都要見一次BAN一次既人黎....
次次見同SUPER有關既,你都一定多多理論彈出黎.....

費人~~

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 17:31 發表

你都係果D知小小扮晒代表果隻人,扮到個L4D2係你整出黎咁樣!!!

睇你一定係黑人增到連我都要見一次BAN一次 ...
吾係同SUPER有關 而係同所有多對SER有關

解釋完650-800分別你知,你唔回應不突止,仲人身攻擊既?至於小弟分析既,相信願意深入研究呢個game+有咁上下思考能力會明我講既係點,自有公論

個Post邊個開有咩分別?討論區唔係要黎討論?
由頭到尾我都分析點解我覺得唔平衡同技術欠奉,但不停攻擊留言者身分既係閣下喎.... 無論係樓主定留言既我都比你貼上小朋友/腦殘/古代人既標籤

Off-topic,重申,relax玩你ser係玩家既事
但講技術/平衡之前不如做下research,好過讚到自己ser又relax又好玩又技術又平衡有d井底之見
尼個都係小弟留言原因,絶無針對任何ser成份
引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-18 17:31 發表

睇你一定係黑人增到連我都要見一次BAN一次 ...
引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-7-18 17:14 發表
衣家講緊melee weapon:loveliness:

引用:
原帖由 ~SRWII~ 於 2013-7-18 17:52 發表 引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-7-18 17:14 發表

衣家講緊melee weapon
無聊一up, 查實super 9v9嘅charger我自己試過係爆到既
我承應我自己係-6, 但我好肯定隻charger比我爆之前冇比人放過血

最後黎黎去去都係果句, 每個server各有特式姐
真係無野值得去拗

引用:
原帖由 realized98 於 2013-7-18 18:03 發表

無聊一up, 查實super 9v9嘅charger我自己試過係爆到既
我承應我自己係-6, 但我好肯定隻charger比我爆之前冇比人放過血

最後黎黎去去都係果句, 每個server各有特式姐
真係無野值得去拗 ...
人地覺得多對係垃圾嘛 有人POST乘機答嗲咁解@@

發新話題