發新話題

super 9v9 問題

[Close]
樓主小心d呀
實有人話你跑得唔夠馬快唔比鬧隻馬慢

回復 5# 的帖子

小萌;}

每位玩家都會做一次屍同倖存.什麼不平衝本來就係不存在.
除非閭下係每回合都手動轉回人類.然後指感染者能能過份機車

什麼人類過於弱勢.閭下對super ser設定亦不達全面認識
2千血既ch.重狙1槍打背都可以秒.輕狙兩槍.木槍四槍左右
隨ch同tank以外.其他特感通通都係1下近武秒殺
透明.不是隱型.加上感染者亦非全程透明.略為有視力既玩家都理所當然睇到

[你好技術都唔會嬴] l4d唔係cs.唔係以個人技術取勝.係以團隊合作性取勝
你論點本來就已經存在錯誤

或是回到正確作答你問題.點解super ser特別多人玩?
好簡單.vlan 不正規對戰服本來就已經少.加上l4d亦唔係近期推出新game.玩正規都玩到厭厭地.自不然玩變態多少既服
其他服亦不見如何正常,10v10果個 無限止痛弱.近武高速揮動.hunter加速.ch極遠距沖程.諸如此類都一樣變態

其實唔想玩真係walkaway就好了.場主/管理員冇得罪你.你都無須起論壇說人不是吧

可能我第一句不太禮貌
我講聲對唔住先
事實上 我知好多玩家鍾意呢個super 9v9
但我就唔多喜好 所以就出個post 睇下有冇人認同咁
但第一頁已經比人吋~

引用:
原帖由 AGUERO12 於 2013-7-16 23:27 發表
可能我第一句不太禮貌
我講聲對唔住先
事實上 我知好多玩家鍾意呢個super 9v9
但我就唔多喜好 所以就出個post 睇下有冇人認同咁
但第一頁已經比人吋~ ...
你個標題係不滿個SERVER W0 睇你字面意思好難唔覺得你批評個server bo

其實都只是各有各玩法.
我個人都是比較喜歡Confogl.
我覺得多人特色式主要還是適合大堆朋及一起玩而已.
當然無話邊個形式會比較好. 比較平衡. 遊戲就是符合玩家口味而改變.

不過有一點就是.. 原本L4D的主題還是4人的過關遊戲. 9V9 好像感覺上大有不同.
個人感覺有點失去原本的味道.
RiDeR_.

其實個答案好易明..

人就最現實,好似邊條女正就自然多狗公9衝

邊個GAME好玩就自然會多人參與

另外SUPER 9 VS 9 有一樣值得讚
係佢個SER主本身人品唔錯

尋日條傻仔XXDREAM快槍XX勁無禮貌去問佢野
佢都好好禮貌去ANSWER,係我就問候佢父母好耐

(SER主,我順手幫你擦鞋,可唔可以令我唔會死? )

引用:
原帖由 yiuman233 於 2013-7-17 12:40 發表
人就最現實,好似邊條女正就自然多狗公9衝

邊個GAME好玩就自然會多人玩

如果單憑「多人鍾意=好」,咁唔通 justin bieber fans多過radiohead,代表佢音樂境界高d?

世界上有d野叫「劣幣驅逐良幣」
唔一定多人就叫好

質素,平衡,技術,特別人vs特感既平衡度都係v記精心設計,先會得到最好o既遊戲效果
改晒d數據,技術含量大降、平衡度大降,小弟覺得.........

當然,你話鍾意玩都無可厚非存在即合理

因為SUPER 99有玩具

回復 23# 的帖子

改晒d數據,技術含量大降、平衡度大降??????

我本人覺得,只係好多人都有先入主既思想.....

者係好似.古代既人覺得飛上天係神只可以做到既野~~~

家下話唔知有飛機既人,等同腦殘~~~

者係話一直剩係識話人地果場點樣點樣,相對黎講,果d人只會停留係古代.....

所以唔鐘意super既人,千萬唔好入.....因為你是古代人,,,,,,,

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-17 17:18 發表
改晒d數據,技術含量大降、平衡度大降??????

我本人覺得,只係好多人都有先入主既思想.....

者係好似.古代既人覺得飛上天係神只可以做到既野~~~

家下話唔知有飛機既人,等同腦殘~~~

者係話一直剩係識話人地果場點樣 ...
你個比喻完全錯晒
人地話你個ser改到平衡度大減(講白d,人vs特感,情況一面倒,唔係每人都有得做一round 特感就叫fair game
技術含量大減(舉例,800血轉彎Charger,根本唔預人爆,right?)

你唔係正面回應呢幾點,反而話人地唔接受你個「先進的場」,係腦殘

加埋一句「唔鐘意super既人,因為你是古代人,,,,,,,」

知你好愛你個場,亦以你場為榮
但人地都有討論/批評權利
小弟覺得有時聽下人地講咩,唔好下下話人腦殘,先至有進步,你說對不對?

super 99 昨晚我經已嘗試
都係一句
希望埸主可以聽下人意見

回復 26# 的帖子

真係好想知你所講既一面倒係點樣.......

真係原全唔覺.....囉

既然場主認為冇問題 就算啦

回復 29# 的帖子

都係#5果句................

我個場唔岩小朋友玩..........係咁多

發新話題