100 1234567
發新話題

super 9v9 問題

[Close]

super 9v9 問題

倖存者有少量補給好正常  但好似太多啦掛 失真...
另外最癲就係 感染個班
真係痴線 又改到2000幾血 又透明
smoker 比人整斷條吞 唔洗5秒又有返
bommer 又可以搞到成個飛機咁(可以沖出去好快)
charger 竟然可以轉彎撞人 + 勁厚血
spitter 口水好快補
最大問題係佢地會透明  連隻tank都會

呢個服係 你好技術都唔好贏
根本就失哂平衡
我都唔明點解日日都可以爆

反而另外一個slien 9vs9 就ok唔錯
只少真係公平好多
但係就成日都好少人

唉....發泄完畢

引用:
你好技術都唔好贏
根本就失哂平衡
呢句2不能同意更多 平衡好重要
小弟覺得分得出技術高下先係好ser
Confogl/metafogl 呢d技術mode才是王道

失哂平衡既ser,唔係話出唔到高手
但易玩壞手神

所以咪特感重生時間同人隊既合作好重要囉..

係要玩正統, 玩平衡, 玩技術要公平既就玩44 Promod
人地9v9, 10v10叫特式埸, 唔鐘意既亦可以唔玩

btw咁唔滿意人地成日爆埸
有人開promod又唔見有人入?

個SER講明,不適合18歲以下,腦/手殘,人士~~~
唔知樓主係邊種呢????

唔係既 每個場都有自已既特色 經過我n年前醒一醒玩具  個ser 好番好多啦

引用:
原帖由 realized98 於 2013-7-14 16:58 發表
係要玩正統, 玩平衡, 玩技術要公平既就玩44 Promod
人地9v9, 10v10叫特式埸, 唔鐘意既亦可以唔玩

btw咁唔滿意人地成日爆埸
有人開promod又唔見有人入?
我都想知點解冇人

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-14 21:17 發表
個SER講明,不適合18歲以下,腦/手殘,人士~~~
唔知樓主係邊種呢????
知啦知啦 批評下個服就吋
我純粹比下意見 發泄下

引用:
原帖由 AGUERO12 於 2013-7-15 08:29 發表

知啦知啦 批評下個服就吋
我純粹比下意見 發泄下
當你發現點解會咁多人玩果時...

你可能都唔想走~~~

引用:
原帖由 legotoytoy 於 2013-7-15 17:58 發表

當你發現點解會咁多人玩果時...

你可能都唔想走~~~
咁我盡能力搵下當中既樂趣~

真係爽 玩屍又爽 玩人又爽 唔係D隊友實力差太遠 真係超好玩

今日玩完slien 9vs9

覺得好玩過super 9v9

起碼冇咁變態

係呀....
slien 9 9真係勁好玩......唔好過去super到
多謝合作~~~

好快我又會比人話開分身離間兩位埸主關系咖喇
食住花生等睇戲~

每個多對場有自己特色- -
都係按你自己喜好入場姐
中意ge就入去玩 唔中意ge就唔好入去玩 就係咁簡單

100 1234567
發新話題