17 12
發新話題

fd戰叫唔比肥人...甘就唔叫肥

[Close]

fd戰叫唔比肥人...甘就唔叫肥

姐係甘..我地開波話唔比肥人..甘佢fd起加$去到73$ 甘巨殺佢就多錢d 甘我地唔計..就話自滅 自己see rp see下who唔岩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你的敗因只有一個,那就是與我為敵

回復 1# 的帖子

直接放圖啦好心你- -

引用:
原帖由 y6049511 於 2013-7-9 22:01 發表
直接放圖啦好心你- -
你cap啦

開波打哂唔比肥人..佢fd就onxx 甘樣起+$ 之後都74$就爆 巨一出殺左佢就多左錢... 甘唔叫肥人,話74$都要計..甘ga道理..姐係如果我偷100$我都條友話..100$甘小..唔好計 甘就唔叫偷...係咪要偷100w 先叫做偷呢 你d道理甘強大..仲要2v2滅號戰..反正都扣分 我就唔會淆. 叫人打 自己街場打左3個鐘有多.之後我地唔等你去玩game 就話我地甘慢..你係得ga

真係好sad lo 巨魔界出左 d 甘ga人 仲要串我地話自滅 save rp..我真係好怕wo 不如post rp la  比人笑下都好 e+你唔post 就我post

回復 4# 的帖子

cut 圖e d煩事 我緊係5做+啦-.-

叫班垃圾上㴝見我。

回復 6# 的帖子

嗯嗯。。。
你呢度系咪垃圾收購站黎??

係wo魔龍幾時由通打街機變巨魔勁人

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-7-19 23:34 發表
係wo魔龍幾時由通打街機變巨魔勁人
我好似一早244

e家打巨魔好難見到244

引用:
原帖由 魔龍★神文 於 2013-7-20 18:19 發表
我好似一早244
以前仲同過你打信
唔知幾耐之前我打巨仲壓過你
同埋搞咩你仲0lv

見慣不怪,已經冇哂感覺

有圖會更好

不要將輸羸看得太重

盡力而為了就好

早放棄早享受:handshake

其實有1條友肥人無乜野
只要你系神精靈就唔會驚

17 12