發新話題

[交流] 如果帶土無兜幫?

[Close]
引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-4 00:23 發表

sm 斑都吾係用兜招術整出黎 係寫輪眼問題=.= 有一集有講 但太深奧吾會點解釋比你聽好
前面邊到有講無兜都復活到斑!?
哥哥你係咪真係有睇火影-.-?

根據之前所講既
斑比兜穢土轉生之後復活左
果時斑仲以為係長門既輪徊天生之術

而長門用輪徊天生之術之後,自己係唔會死 只不過會消耗大量查克拉
佢死左係因為佢本黎身體已經唔係好好 仲要勉強用呢招
(突然之間流鼻血已經係1個好好既證明)

長門死之前講既內容大致上係
"輪徊天生之術係只會復活到死左無幾耐既人,死得太耐就復活唔到"
大概係以死後身體既腐爛程度黎做標準

呢1點可以解釋既係斑可能曾經叫帶土好好保留住斑死左之後既身體
所以先會叫帶土搵辦法用輪徊天生之術黎幫佢
但呢點好有矛盾 , 因為果時斑已經係老年人
呢點要睇下作者點樣拆解了

以上面既人所說 , 無兜就唔會有而家既斑
呢點無可否認 , 我真係睇唔出邊集講"斑係用寫輪眼整出黎"
你的話你搵比我 大家去討論下

引用:
原帖由 ilvm1230 於 2013-7-6 12:30 發表
冇六道就5會有呢D術
穢土轉生係2代火影研發
大蛇丸改良架-.-

引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-12 11:31 發表
先生我咪問左囉睇上一個comment ok? 果陣帶土就死 突然間又吾知去左邊 見到個老人家比d野插住果個
佢話佢自己係斑黎 問佢點解救佢 斑又話總有一日會好好要帶土答謝佢救佢 宜家首先係搞哂好身體
而果時帶土比左隻眼卡卡西 半邊身又比石定吾知咩壓到爛哂咁 要靠絕果d幫手 佢適應左身體之後仲出過出面世界一次
就係咁岩果陣見到卡卡西殺左琳 以為卡卡西有心殺 同埋個問題入面同長門有咩關係  
咁算吾算叫做冇斑 帶土要gg?
你解釋解到一舊舊 你當我知商低 真係吾諗明你講乜 and then 我是姐姐
引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-4 00:23 發表

sm 斑都吾係用兜招術整出黎 係寫輪眼問題=.= 有一集有講 但太深奧吾會點解釋比你聽好
引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-13 09:24 發表
咁你地又話我錯啦 我指完個point出黎宜家又話人地淨係提醒我 咁錯左係邊 d解釋9吾搭8咁 宜家你個問題係冇兜帶土係咪一早gg阿麻 我咪答無兜仲有斑 你地就一味提住斑係兜用招術轉生出黎 咁我咪話前面睇過帶土就死果陣見過斑但係老人家黎 果陣都無提及過係兜轉生斑 斑救左帶土之黎 果陣斑都吾可以周圍郁動先叫絕出去打探情報 咁當初係咪斑救左帶土 如果又吾岩咁姐係點 可吾可以解釋清楚d
服左你
唔好係度死雞撐飯蓋啦-.-

既然你話斑唔係兜招術整出黎
甘而家呢個斑係點樣走出黎架??????

斑同帶土同長門絕對有關係囉
你知唔知長門對輪徊眼係邊個架?????
我建議你從頭睇1次先好死雞撐飯蓋好啵

而且我覺得 似乎9唔塔8果個係你本人黎啵
我只能睇得出你純碎係話SM斑唔係兜整出黎
而你所講既帶土遇見斑 只不過係純碎講述點解帶土會變成面具男
完全唔關穢土轉生事

我都唔明D人錯左都仲可以死撐
明明自己錯左就話人地錯-.-
仲要有2隻兵護航,真係超低能~笑死人囉

引用:
原帖由 tommylin95 於 2013-7-30 12:24 發表

馬後炮又點? 佢講既野係無錯 救帶土既斑果陣仲未死的確同寫輪眼有關係 算la 我唔講了
斑甘老都吾死係因為佢有外道魔像輸送查克拉比佢
外道魔像就係用通靈術召喚出黎,甘樣同寫輪眼有咩關係呢請問

發新話題