發新話題

[交流] 如果帶土無兜幫?

[Close]
笑死,見到有人話無兜會有而家既斑,仲要串人
跟住在一大堆費話搵下台階

引用:
原帖由 tommylin95 於 2013-7-27 23:46 發表

佢無錯 因為佢唔係講依+既斑 佢係講緊之前救帶土既斑  明唔明 唔明就重睇火影
九唔搭八就係你呢D人
不如你先解釋下同樓主所問問題有何關係
如果唔係我只係覺得你仲亂黎過頭先條友

引用:
原帖由 ch~ 於 2013-7-29 21:58 發表

九唔搭八就係你呢D人
不如你先解釋下同樓主所問問題有何關係
如果唔係我只係覺得你仲亂黎過頭先條友
夠你九唔拾八? 解釋d乜野? 我點亂黎? 我只係話佢講緊既係以前既斑

引用:
原帖由 tommylin95 於 2013-7-27 23:46 發表

佢無錯 因為佢唔係講依+既斑 佢係講緊之前救帶土既斑  明唔明 唔明就重睇火影
馬後炮之後的意思:
救帶土既斑都吾係用兜招術整出黎 係寫輪眼問題=.= 有一集有講 但太深奧吾會點解釋比你聽好
根本廢up~!九唔搭八~!點拗都係錯~!

吾好當自己係神咁~!死雞撐飯蓋~!態度好小小吾會死~!

引用:
原帖由 夜。空 於 2013-7-30 02:55 發表

馬後炮之後的意思:
救帶土既斑都吾係用兜招術整出黎 係寫輪眼問題=.= 有一集有講 但太深奧吾會點解釋比你聽好
根本廢up~!九唔搭八~!點拗都係錯~!吾好當自己係神咁~!死雞撐飯蓋~!態度好小小吾會死~! ...
馬後炮又點? 佢講既野係無錯 救帶土既斑果陣仲未死的確同寫輪眼有關係 算la 我唔講了

引用:
原帖由 tommylin95 於 2013-7-30 12:24 發表

馬後炮又點? 佢講既野係無錯 救帶土既斑果陣仲未死的確同寫輪眼有關係 算la 我唔講了
你慢慢斷章取義啦,佢一開始都知自已講錯,之後編輯左D留言(即係修改呀,等你的兵仔可以幫拖)

引用:
原帖由 tommylin95 於 2013-7-30 12:24 發表

你慢慢廢up,解釋同寫輪眼有關係啦
引用:
原帖由 帥小雞XD 於 2013-7-30 17:13 發表

你慢慢斷章取義啦,佢一開始都知自已講錯,之後編輯左D留言(即係修改呀,等你的兵仔可以幫拖)
港女自有狗公幫,做兵既佢無可能嫁啦!

引用:
原帖由 tommylin95 於 2013-7-30 00:41 發表

夠你九唔拾八? 解釋d乜野? 我點亂黎? 我只係話佢講緊既係以前既斑
你自己睇下樓主問乜先啦
解釋乜野
以前既斑
呢一點已經係九唔搭八啦
你仲要當兵服兵役
你玩夠未???

仲有呀你唔好用短信息尼回我啦
係你就係度回
咪閃閃縮縮
而家果條友講錯你仲要撐佢
你撐條講錯野既人我咪話你囉
你不如睇清楚前因後果先講野啦
關你咩事

我都唔明D人錯左都仲可以死撐
明明自己錯左就話人地錯-.-
仲要有2隻兵護航,真係超低能~笑死人囉

仲有班 班一早係佢細細個都收佢做手下

引用:

斑甘老都吾死係因為佢有外道魔像輸送查克拉比佢
外道魔像就係用通靈術召喚出黎,甘樣同寫輪眼有咩關係呢請問

冇作者
就冇火影忍者
冇火影忍者就冇大蛇丸
冇大蛇丸就冇大蛇兜
冇大蛇兜就冇班
冇班帶土就gg

冇作者 乜_都冇啦 講經咩         
To be or not to be?

引用:
原帖由 夜。空 於 2013-7-30 18:38 發表
你慢慢廢up,解釋同寫輪眼有關係啦

港女自有狗公幫,做兵既佢無可能嫁啦!
佢沒回就放佢一條生路啦,
比班兵仔寵慣左,講咩都唔洗經大腦。
港女形成必有皆因!.

但係大土一早諗住復活班-_-佢有復活能力,只是不想姐-_-如果無兜幫,我諗D忍者死得仲慘囉

發新話題