發新話題

[交流] 如果帶土無兜幫?

[Close]
引用:
原帖由 BLACKROCK↘ 於 2013-7-14 00:09 發表
其實如果帶土冇兜就唔會挑起呢場戰爭
因為根本唔夠抽
但係佢係先向五影宣戰,之後兜先揾佢合作

引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-10 11:47 發表

咁但係當初吾係斑幫帶土先吾洗死咩 之後斑先要求帶土幫佢復活
咁你又唔洗將話題拉到咁完
咁樣講 我都可話無初代 斑就唔會變成咁 就唔會而家呢個故事
但係樓主既問題重點係 帶土無兜幫
而唔係無斑 無乜無乜
我地只需要討論到帶土無兜幫會點樣
唔駛理會帶土係咪斑救

再者話題唔駛圍繞到斑係咪兜轉生
我最初講話帶土無兜就無斑
係指斑呢個戰力係兜比帶土
唔駛理會到斑係咪兜轉生
總之帶土無兜就無可能有斑呢個強大戰力
自然就輸一半

引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-12 11:31 發表
先生我咪問左囉睇上一個comment ok? 果陣帶土就死 突然間又吾知去左邊 見到個老人家比d野插住果個
佢話佢自己係斑黎 問佢點解救佢 斑又話總有一日會好好要帶土答謝佢救佢 宜家首先係搞哂好身體
而果時帶土比左隻眼卡卡西 半邊身又比石定吾知咩壓到爛哂咁 要靠絕果d幫手 佢適應左身體之後仲出過出面世界一次
就係咁岩果陣見到卡卡西殺左琳 以為卡卡西有心殺 同埋個問題入面同長門有咩關係  
咁算吾算叫做冇斑 帶土要gg?
你解釋解到一舊舊 你當我知商低 真係吾諗明你講乜 and then 我是姐姐
引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-4 00:23 發表

sm 斑都吾係用兜招術整出黎 係寫輪眼問題=.= 有一集有講 但太深奧吾會點解釋比你聽好
引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-13 09:24 發表
咁你地又話我錯啦 我指完個point出黎宜家又話人地淨係提醒我 咁錯左係邊 d解釋9吾搭8咁 宜家你個問題係冇兜帶土係咪一早gg阿麻 我咪答無兜仲有斑 你地就一味提住斑係兜用招術轉生出黎 咁我咪話前面睇過帶土就死果陣見過斑但係老人家黎 果陣都無提及過係兜轉生斑 斑救左帶土之黎 果陣斑都吾可以周圍郁動先叫絕出去打探情報 咁當初係咪斑救左帶土 如果又吾岩咁姐係點 可吾可以解釋清楚d
服左你
唔好係度死雞撐飯蓋啦-.-

既然你話斑唔係兜招術整出黎
甘而家呢個斑係點樣走出黎架??????

斑同帶土同長門絕對有關係囉
你知唔知長門對輪徊眼係邊個架?????
我建議你從頭睇1次先好死雞撐飯蓋好啵

而且我覺得 似乎9唔塔8果個係你本人黎啵
我只能睇得出你純碎係話SM斑唔係兜整出黎
而你所講既帶土遇見斑 只不過係純碎講述點解帶土會變成面具男
完全唔關穢土轉生事

引用:
原帖由 manmk2 於 2013-7-16 01:13 發表

服左你
唔好係度死雞撐飯蓋啦-.-

既然你話斑唔係兜招術整出黎
甘而家呢個斑係點樣走出黎架??????
吾係死雞撐吾撐飯蓋 你話宜家既斑但我講緊係救帶土果陣果個=.= 咁你吾明我問乜咪算
佢解釋帶土點變面具男之餘有講邊個救架麻=.=

樓上and then 你話我扯遠話題 btw佢問帶土冇兜係咪一早gg 咁我既答案咪話吾係囉 我話仲有斑
咁何來扯遠話題-.- 我前面有講我吾明你解釋吾係問題 但吾好當自己係神咁 話人死雞撐飯蓋 態度好小小吾會死

引用:
原帖由 manmk2 於 2013-7-16 01:18 發表
斑同帶土同長門絕對有關係囉
你知唔知長門對輪徊眼係邊個架?????
我建議你從頭睇1次先好死雞撐飯蓋好啵

而且我覺得 似乎9唔塔8果個係你本人黎啵
我只能睇得出你純碎係話SM斑唔係兜整出黎
而你所講既帶土遇見斑 只不 ...
唔好撐啦你
  

引用:
原帖由   -Kzrk★ 於 2013-7-26 18:53 發表

唔好撐啦你
咁人地係講得岩wo

引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-26 12:51 發表

吾係死雞撐吾撐飯蓋 你話宜家既斑但我講緊係救帶土果陣果個=.= 咁你吾明我問乜咪算

樓上and then 你話我扯遠話題 btw佢問帶土冇兜係咪一早gg 咁我既答案咪話吾係囉 我 ...
宜家既斑=救帶土果陣果個斑...

BTW唔好再拗 頭到暈

引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-13 09:24 發表
咁你地又話我錯啦 我指完個point出黎宜家又話人地淨係提醒我 咁錯左係邊 d解釋9吾搭8咁 宜家你個問題係冇兜帶土係咪一早gg阿麻 我咪答無兜仲有斑 你地就一味提住斑係兜用招術轉生出黎 咁我咪話前面睇過帶土就死果陣 ...
你錯左係--->sm 斑都吾係用兜招術整出黎<---
引用:
原帖由 Sapphire. 於 2013-7-26 12:51 發表

樓上and then 你話我扯遠話題 btw佢問帶土冇兜係咪一早gg 咁我既答案咪話吾係囉 我 ...
大姐,你有無睇火影嫁?

我建議你從頭睇1次先好死臭雞撐飯蓋好啵

冇岸本....冇火影吧~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 夜。空 於 2013-7-27 13:03 發表
你錯左係--->sm 斑都吾係用兜招術整出黎
佢無錯 因為佢唔係講依+既斑 佢係講緊之前救帶土既斑  明唔明 唔明就重睇火影

邊個無錯

引用:
原帖由 tommylin95 於 2013-7-27 23:46 發表

佢無錯 因為佢唔係講依+既斑 佢係講緊之前救帶土既斑  明唔明 唔明就重睇火影
咁佢講緊之前救帶土既斑係寫輪眼問題,姐係寫輪眼整斑出黎?咁神奇??
同埋我點知佢講之前救帶土既斑呀??

自己睇#35 同漫畫610

引用:
原帖由 tommylin95 於 2013-7-28 20:11 發表
自己睇#35 同漫畫610
哦!原來佢馬後炮,
關漫畫610咩事呀

發新話題