25 12
發新話題

007求指點[純討論]

[Close]

007求指點[純討論]

是咁的  大家都知織田一方有佐成同本多 2大爆英
好多時都比e2隻玩殘
就算前期點壓  6lv死守大本肥上76
仲有信 大可以死守6天都吹佢唔漲(雖然6天都係會比人g
想問下面對咁既陣容  下軍又出咩英去化解呢~
就當打(信 服 佐佐成政 00 本多)

我比較想知  控場,爆塔,殺人既組合
先唔計中立  希望大定可以比d意見~
ps.  唔好再講咩人(神手定新手)用既問題- -  
討論出英only  thx

引用:
原帖由 神小軒 於 2013-6-30 18:26 發表
是咁的  大家都知織田一方有佐成同本多 2大爆英
好多時都比e2隻玩殘
就算前期點壓  6lv死守大本肥上76
仲有信 大可以死守6天都吹佢唔漲(雖然6天都係會比人g
想問下面對咁既陣容  下軍又出咩英去化解呢~
就當打( ...
不如試下  一6lv就企係大本度  睇你食唔食到兵?

記住呀  唔好行出去

你一6lv企係大本  肥到76既記住留rp send 比我   我一定拜你為師

唔係話6唔6lv佐成出左爆剛守係入面
得閒出黎爆下  上到76真係好常見

e個post係想求指點
大家分享下意見
你想搵c父既e到唔太岩你 sor

仙豆打天下

引用:
原帖由   -Kzrk★ 於 2013-6-30 19:48 發表
仙豆打天下
有仙豆唔夠  希望d人識出魔水
保命十分有用
殺人前開左水先閃出去

引用:
原帖由 神小軒 於 2013-6-30 19:26 發表
唔係話6唔6lv佐成出左爆剛守係入面
得閒出黎爆下  上到76真係好常見

e個post係想求指點
大家分享下意見
你想搵c父既e到唔太岩你 sor
我意思你過份誇大佐成既能力姐

其實佐成既能力的確太唔平衡
上左76 基本上可以g得
但就算唔誇大
有佢係大本  基本上好難爆得入

隊友有默契既都可以出2~3個禁言  
但係有時街場既人見到佐成76左就當輸左咁
就好似只係得前期 壓住唔比佢肥一個方法咁

5禁言88

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 神小軒 於 2013-6-30 20:18 發表
有仙豆唔夠  希望d人識出魔水
保命十分有用
殺人前開左水先閃出去
有1招暈我會魔水忍卷爆彈

引用:
原帖由 神小軒 於 2013-6-30 21:48 發表
其實佐成既能力的確太唔平衡
上左76 基本上可以g得
但就算唔誇大
有佢係大本  基本上好難爆得入

隊友有默契既都可以出2~3個禁言  
但係有時街場既人見到佐成76左就當輸左咁
就好似只係得前期 壓住唔比佢肥一個方法 ...
我突然諗起前田慶次

佐成?76? $#一招死

無架啦
隻佐成係木杜就3分鐘76 GG LA

台服菁英 ad carry

引用:
原帖由 純情小寶寶 於 2013-7-1 14:53 發表
無架啦
隻佐成係木杜就3分鐘76 GG LA
正常一 定有人出$#

引用:
原帖由 基魅.甚龍 於 2013-7-1 13:23 發表