發新話題

vlan又一小學x

[Close]
引用:
原帖由 lovesikfai 於 2013-7-7 18:45 發表

你地出名組隊打路人 無人敢同你地打
建議你地分組平衡實力 咁咪唔洗等半粒鐘以上先開波囉
分左組嫁拉...不過都可以參考ha.平時五想等就45.35.25照殺.
 -  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

我絕信隊友肥料黎,
4隊友+5對面
1打9,
邊個夠我勁??

理性討論 我覺得踢勁人係場主自由
場主唔想同某人玩就踢佢係場主權利
如果想自己玩的確可以唔入人地場 自己開場
如果話因為多人係呢個場所以會入
甘如果自己早過呢個場主開場 多人ge應該係自己ge場!
不過被踢果個就慘d ge 十分無辜

我都試過比人講一句(你同一刀團d人玩所以你唔好入我場)個下真係灰哂機

引用:
原帖由 ❤糖糖 於 2013-6-22 13:26 發表

請交低邊個話您廢. 同埋.如果無走場.個位無人要既話.照計就五會俾人踢
甘依家您明點解俾人踢未?
我成8個月冇走過場啦
引用:
原帖由 深海孤獨 於 2013-7-19 22:01 發表
我都試過比人講一句(你同一刀團d人玩所以你唔好入我場)個下真係灰哂機
冇計呢排唔知做咩一刀多傻仔

(拿~寶劍講架要插米插我

)

咩事我就感打D字變左感- -

見#20

就算你認為一刀多傻仔咁又關我咩事(回應絕劍
我同佢地玩就要踢我?

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-7-19 23:17 發表
我成8個月冇走過場啦

冇計呢排唔知做咩一刀多傻仔(拿~寶劍講架要插米插我)
一刀多傻仔?你話佢講...但係由你打字出來..
咁係唔係要插你?話人傻仔就拎本事出來打返場

血劍團係咪比忍屠到走埸果個!?_?
渡辺麻友 神推

引用:
原帖由 sam8cat8 於 2013-7-20 01:47 發表

一刀多傻仔?你話佢講...但係由你打字出來..
咁係唔係要插你?話人傻仔就拎本事出來打返場
冇話過勁人,
係之前我同寶劍+左使玩果陣有3個一刀團既入黎(好似話係fd)
明明滿人自己又遲黎要人開位
跟住出一出見到有一刀團既開場,入左見到有8個一刀團,
我同寶劍入到去未做任何野就成班傻仔感係感叫踢,仲要狂爆粗
至於寶劍做咩感講我唔知,
我只係認定左同一刀團玩冇好野

個場主見絕望太勁 所以唔同佢玩?
一句唔想同佢玩就踢 避免有d xx

一刀多傻仔
sam貓加油
路過留名睇戲
(一刀多傻仔 真係笑死人....
諗下先講出嚟啦

引用:
原帖由 gundumX 於 2013-7-20 12:26 發表
冇話過勁人,
係之前我同寶劍+左使玩果陣有3個一刀團既入黎(好似話係fd)
明明滿人自己又遲黎要人開位
跟住出一出見到有一刀團既開場,入左見到有8個一刀團,
我同寶劍入到去未做任何野就成班傻仔感係感叫踢,仲要狂爆粗
...
你話一刀多傻仔?咁我地內戰要同你地交代?踢人要理由嗎?最簡單的理由你們都有走過場,足夠嗎?要圖,即可放上!

和平共存

引用:
原帖由 ★絕望寶劍 於 2013-6-22 09:41 發表
回復 7# 的帖子
咁見到佢個場7/12咁唔通唔入咩
佢咁怕同勁人打就唔入開場啦
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=580150&extra=page%3D1
咁e度理由又一樣嗎?

和平共存

引用:
原帖由 織田﹏夜。 於 2013-7-21 01:29 發表
你話一刀多傻仔?咁我地內戰要同你地交代?踢人要理由嗎?最簡單的理由你們都有走過場,足夠嗎?要圖,即可放上!
一刀團又冇人走過場?

發新話題