34 123
發新話題

[漫畫] 火影忍者 第635話『嶄新之風』

[Close]

火影忍者 第635話『嶄新之風』

火影忍者 第635話『嶄新之風』
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

佐助應該就是所謂的破壞者 好似高達00主角剎那  破壞一個腐敗的體制 建立一個全新面孔.
看似是和全世界為敵.但係出自好意

你啲圖好細張,我要張張按入去睇
仲有你啲圖好似唔岩,版主唔會加分俾你
AnL.s

引用:
原帖由 柚子雪梨茶 於 2013-6-19 21:58 發表
你啲圖好細張,我要張張按入去睇
仲有你啲圖好似唔岩,版主唔會加分俾你
根本符合尺寸要求(看圖),係唔知點解版主永遠唔比分我囉

教就教左 DEL左佢 88

引用:
原帖由 約修亞 於 2013-6-19 21:47 發表
佐助應該就是所謂的破壞者 好似高達00主角剎那  破壞一個腐敗的體制 建立一個全新面孔.
看似是和全世界為敵.但係出自好意
似係啦,咁就有機會同嗚門打過

大佬我期代左成星期你比d咁個大細我=.=絕望

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-6-19 22:35 發表
大佬我期代左成星期你比d咁個大細我=.=絕望
點解你唔話︰「妖! E排個個禮拜8點幾先有得睇,今個禮拜仲要8點都冇人放上尼,難得樓主終於放今集出尼,我真係覺得好開心啊,多謝你啊樓主!」咁呢?

唔通你想期代左成星期,寧願一張圖都冇? 好過比D咁細的圖?

引用:
原帖由 spiker 於 2013-6-19 23:27 發表

點解你唔話︰「妖! E排個個禮拜8點幾先有得睇,今個禮拜仲要8點都冇人放上尼,難得樓主終於放今集出尼,我真係覺得好開心啊,多謝你啊樓主!」咁呢?

唔通你想期代左成星期,寧願一張圖都冇? 好過比D咁細的圖? ...
想打既時間 睇到D CM 笑左
雖然細張 但係真係多謝樓主@@ 唔係既話又要等唔知幾耐

回復 7# 的帖子

你母親的兒仔,請問你是否on-nineteen   我請你開出這帖 看看你圖片的大細然後再看看你呢句回覆是多大程度上的on-nineteen.  謝謝

覺得圖細既人咪唔好睇囉
反正自己係google尋一下就已經可以睇到

仲有
樓主你開post出來我地就實要讚?
你貼到咁細張就預左比人彈,依家仲要反咬人,思考下啦

引用:
原帖由 ackit 於 2013-6-20 01:32 發表
覺得圖細既人咪唔好睇囉
反正自己係google尋一下就已經可以睇到

仲有
樓主你開post出來我地就實要讚?
你貼到咁細張就預左比人彈,依家仲要反咬人,思考下啦 ...
你岩岩先話「覺得圖細既人咪唔好睇囉」,跟住又話「貼到咁細張就預左比人彈」,用最尖的矛插最硬的盾? 思考下啦

我唔會睇-_- 等人放大圖吧~~~~~~~~~

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2013-6-20 03:12 發表
我唔會睇-_- 等人放大圖吧~~~~~~~~~
好的,等心碎

放大圖

34 123
發新話題