發新話題

[Source Mod 1.5] 多人場即食包 by Wallace Beta

[Close]
真係好好用
收下先

請問點解add左bot唔夠幾秒就會自動消失既?

引用:
原帖由 kc3148 於 2013-8-8 20:16 發表
請問點解add左bot唔夠幾秒就會自動消失既?
因為係無需手動addbot  有人connect會自動加個新bot(滿血並有槍)  相反有人disconnect就會使其bot 3秒內消失
Coop2 Wallace Beta

想問多一個問題..
就係有時去到一d地圖個server 就會hand
如圖所示..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 kc3148 於 2013-8-11 22:54 發表
想問多一個問題..
就係有時去到一d地圖個server 就會hand
如圖所示..218621
請列出你的sm plugins list

引用:
原帖由 wallacebeta 於 2013-8-11 23:06 發表
請列出你的sm plugins list
我只係裝左你呢個即食包..

裝完之後steam validation rejected...

引用:
原帖由 kc3148 於 2013-8-12 11:22 發表
我只係裝左你呢個即食包..
我同幾個用呢個pack既用家都無呢個問題  可能係本身你個l4d2有問題  可試一試重裝

引用:
原帖由 魚旦銘 於 2013-8-14 21:52 發表
裝完之後steam validation rejected...
不單是我呢個pack  一直以黎都有玩家一裝sm就出現呢個問題  但我實在唔清楚有咩解決方法  我建議一係重裝  一係試下google吧!

我就覺得係新舊l4d2個破解撞左喇,因為我都試過有咁既情況出現
解決方法係重新down過l4d2用新果D主程式算喇
我都係有留住舊更新程式果D癮既人黎XD(成百幾GB更新檔)
"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

裝完你個包 之後入GAME 二秒後就黑MON 求解

引用:
原帖由 kobotch 於 2013-8-20 19:05 發表
裝完你個包 之後入GAME 二秒後就黑MON 求解
入game是什麼意思?  入到lobby定入server?  另外係咪即時移走個sourcemod folder就無呢個問題?

入番自己個SERVER  
移走個SOURCEMOD FOLDER都仍然入自己場黑MON

引用:
原帖由 kobotch 於 2013-8-22 00:07 發表
入番自己個SERVER  
移走個SOURCEMOD FOLDER都仍然入自己場黑MON
姐係唔關個插件包事  而係你隻game既問題  試試重裝吧

重裝成功了 多謝哂!!!
BTW我想問點樣做admin??

發新話題