41 123
發新話題

你地要小心XK

[Close]

你地要小心XK

唔該Ban左XK(舊名jake muller)佢
呢條友成日係度搞破壞
好鐘意整死隊友
一係用pp19推人落街跌死/推去比屍圍死

又好似成班人守住個房個時咁
有mini boss呢緊
有一兩個人出左門口射
個mini boss就到個時焊們
搞到個兩個人走唔到死左

jw,你成日話個d sm場teamwork既會贏
不過有呢d咁既人仲講乜7 teamwork

你再唔Ban佢就算我地日日淨係玩Hard
都會成日見唔到boss

所以,jw,請Ban XK

做咩要ban我

係lo,條友弱智
最好就ban左佢la

同Jake muller玩過,佢都唔算好衰,不過team work差D

•*´¨`*•.,¸¸,

睇尼冇人覺得需要BAN XK估唔到

呢D咁既TK狗都有咁多維護佢.....

算LA,就當係比個終告你地

你地自己小心d佢la,好自為之

(佢又改左名,征明佢作賊心虛,

不過

佢改乜

名,

改乜skin都冇用,

得佢一個人係9 lv sharpshooter,

其它perks都係6 lv,好易認)

有佢係到

你地唔

好期望有咩野teamwork,靠自己solo la,

佢冇整死你就應該要去

劏雞還神

引用:
原帖由 prk2091 於 2013-6-12 12:35 發表
睇尼冇人覺得需要BAN XK估唔到
呢D咁既TK狗都有咁多維護佢.....
算LA,就當係比個終告你地

你地自己小心d佢la,好自為之
(佢又改左名,征明佢作賊心虛,

不過佢改乜名,

改乜skin都冇用,

得佢一個人係9 lv sharpsho ...
其實呢,大家唔啱key,唔好一齊玩就ok,我相信如果大家見到佢有問題,會識得選擇同唔同佢玩 
當然Jake Muller自己都要反省下自己係咪有D咩問題,如果唔係就改名都冇用

引用:
原帖由 感冒童 於 2013-6-11 04:50 發表
做咩要ban我
其實最應該ban果個唔係你
係 killerjo/why yes/dad/big jer gor

引用:
原帖由 rmexsang2012 於 2013-6-12 20:36 發表

其實最應該ban果個唔係你
係 killerjo/why yes/dad/big jer gor

話我tk嗎?我認,不過被我tk既基上都係戇9仔黎,毫無疑問,DAD就係其中一件…
樓主,你唔戇9就唔會比我tk啦。
老實講,有人話我用tk既手段黎博上位,我心諗,有必要嗎?
有事實證明,係大部份時期,無論我用6lv突擊手定9lv狙擊手,都係我殺敵第一,所以我tk唔係為左上位,而係純粹為左比某D戇9仔一個教訓。
(唔信既話,可以同我玩一場以作證實)
當然,我亦曾經無意tk到一D無關既人,在此,我向你地講聲抱歉,請原諒﹗
除此之外,我要作出一番聲明,有人話我改名係作賊心虛,笑能死我咩?
改完名都比你,咁我改黎做乜?
事實上,我改名,係為左笑一笑d戇9仔,由我改「戇9dad」呢個名已然可以睇得出。

至於果D戇9仔,就等住比我繼續tk啦﹗Have a nice died﹗

同你都唔只玩一場啦
你戇唔戇**不良字眼**睇吓呢個post有幾個人話你就知

之前11點正啱啱開場都係得我同你
已經專登避**不良字眼**你唔同你一齊守
點解呀?自己諗啦

平時已經專登避開你呢個神憎鬼厭嘅_街
你自己諗下係咪
我見親你都調頭走呀

前日玩玩吓
**不良詞語**你老母趁我守緊射我落下面喎
kit又俾你射
新手又俾你射
成場淨係殺屍都戇**不良字眼**

你啱啱新玩6lv 有冇人話你戇**不良字眼**?
我有冇射過你
你要射我俾你射冇所謂
唔柒駛搵咁多藉口

我拎pp19只係會係wave 1-2 趁冇屍嘅時間同d識既人玩下
你? 1-5都玩
我戇**不良字眼**?

之前成日玩某幾張地圖有啲門就一定要焊嘅
好似電車嗰張
左面兩度門正路都鎖死晒
你走去解
話 i need up lv
即刻走隻追跡者入嚟憾家產我又有冇**不良詞語**柒你
你係獲獲都係咁添呀第一頁人哋話要ban你我都冇踩多腳啦柒頭
我以為你玩吓啫
點**粗口**知話我戇**不良字眼**喎
真係俾Alan話我戇**不良字眼**都冇咁嬲

唔怕講多句平時你中途入場我係專登淨係唔俾錢你
因為你死硬呀
我寧願俾新手都唔俾你呀

我係WildFang/X-Buster
咁我又有幾戇9呀,
我同你一句野冇講過,冇任何交流.
無仇無怨,好地地你TK我仲乜7
你玩TK我冇所為,不過問題係你TK我
仲要講句So What???
你擺明挑釁我la
我係咪你所講戇9仔先
你同係我好好解釋清楚
否則我係唔會放過你
唔理你當我係咩

你激嬲我,
挑釁我

我係唔會容認你

仲有你要玩野你係唔夠我鬥

我11lv
demolitions 你得果 6lv

我一到trader就買到支pp19

洗鬼好似你咁又要賣
弩又要叫人比錢你咩

dennisch 你個場咁多事既 ..
依家 dennisch多唔多入場玩 ?

引用:
原帖由 感冒童 於 2013-6-12 23:35 發表
之前成日玩某幾張地圖有啲門就一定要焊嘅
好似電車嗰張
左面兩度門正路都鎖死晒
你走去解
話 i need up lv
即刻走隻追跡者入嚟憾家產我又有冇**不良詞語**柒你
你係獲獲都係咁添呀第一頁人哋話要ban你我都冇踩多腳啦 ...
你兩度門都鎖曬,咁打春咩?
等D屍積埋一次過打?唔好傻啦﹗
就算用檔彈都清唔曬啦。

仲有,我使淪落到要你比錢我?
收皮啦,我要借,大把人肯借比我,
就算無人借,我自己用手槍都啦…
講到你唔借比我,我就一定會死啦…

都係講番前面,你同唔同我一齊守關我9事咩?
有你係到,我既生存機率大D?
阿叔,你邊位呀?
「你唔同我守」呢個抉擇係我呢一生中最大既幸運,
仲好,可以殺多幾隻屍。

41 123
發新話題