發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 14.0G

[Close]

vLan官方地圖:信長之野望F 14.0G

--------------------------------

修復BUG

--------------------------------

只希望大家能夠繼續支持信長.

修正下軍使用阿松展施展大決會出現永久無敵的問題.

修正上軍使用山縣昌景施展2技會吸到己方部隊的問題.
修正載入時的背景設定.
嘗試修正地圖運行效率.

新增全陣營英雄可選功能

(開啟辦法遊戲顯示初始化以後輸入才有效)

場主於25內輸入-AP
新功能新挑戰 :
玩家可選擇雙軍陣容的英雄 . (即聯合軍與織田軍).
英雄不能重復使用 . 就像把所有英雄變成中立軍

除去了"上軍輸出 . 下軍控場" 的陣容打法.
好讓玩家有更大空間發揮地圖內的英雄
雙方英雄陣容組合更多變化 . 更平衡.

附件

F140G_HK.w3x (6.89 MB)

2013-5-30 17:36, 下載次數: 3140

其實我真係好想上20lv 區打 , 到底02 ser個活動仲搞唔搞 ?

幾經辛苦我終於升到20lv (一日先玩得果1,2場)

至多我唔down 片 , 去20lv 區幫手開新圖場 , 有無人一齊 ?

引用:
原帖由 珅熊基 於 2013-5-30 17:40 發表
其實我真係好想上20lv 區打 , 到底02 ser個活動仲搞唔搞 ?

幾經辛苦我終於升到20lv (一日先玩得果1,2場)

至多我唔down 片 , 去20lv 區幫手開新圖場 , 有無人一齊 ?

...
有新圖拉,點會唔搞.

支持新圖,希望多D人玩啦

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-5-30 17:42 發表

有新圖拉,點會唔搞.
我到左02 ser啦 , 但係得3丁友

小飛豬入唔入埋黎 , 計埋你有4個 , 2打2都好

支持一下

支持飛豬新圖

支持信8
Friendship Never Ends

支持新圖 支持02活動

@@ 正 :lol :lol :lol :lol :lol :lol

場主於25內輸入-AP
唔洗等10秒定8秒?  可以直接打?

-AP咩來

引用:
原帖由 MarukoChan. 於 2013-5-30 18:08 發表
場主於25內輸入-AP
唔洗等10秒定8秒?  可以直接打?

(開啟辦法遊戲顯示初始化以後輸入才有效)

場主於25內輸入-AP

大約5秒後 就可以輸入

太快輸入,是無效的.因為地圖還沒有初始化.

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-5-30 18:11 發表
-AP咩來
新功能新挑戰 :

玩家可選擇雙軍陣容的英雄 . (即聯合軍與織田軍).
英雄不能重復使用 . 就像把所有英雄變成中立軍

除去了"上軍輸出 . 下軍控場" 的陣容打法.
好讓玩家有更大空間發揮地圖內的英雄
雙方英雄陣容組合更多變化 . 更平衡.

舉個例子,信長可以在聯合出現 ,(一個英雄只有一次出場幾會,聯合選了,織田就不能選)

回復 14# 的帖子

其實點解d人連-AP 都唔知係乜...?

-AP唔係出現左好耐啦咩 ......

我擔心真相係 , 原來有9成玩家都唔上論壇update下d資訊

咁樣真係好難宣傳新圖同埋02 ser

發新話題