發新話題

[交流] 實力排行問題

[Close]
引用:
原帖由 0123456 於 2013-6-3 00:05 發表

非常簡單= =果時並無霸氣e個概念 而且尾田設定為雷神都係因為路飛係橡膠人
如果果時有霸氣e種概念,路飛點都吾會夠打..= =因為吾識武裝色=傷吾到自然系 ...
其實我唔係好明你講咩... 姐係點解姐

突然間諗左一諗
羅 同 巴基打
除左切左巴基個心出泥之外
會唔會打得吃力?

引用:
原帖由 ch~ 於 2013-6-2 21:24 發表

其實黑胡子既暗水係可以連光都吸引到
你話光速有咩用?
容乜易一個暗穴捉住左你就玩完啦
醒少少啦
傻豬 醒小小啦
黑胡子反應有無光速咁快
你自己諗下
識小小扮代表

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2013-6-1 16:36 發表

所以你就唔好咁肯定, 白胡子一定做到王

人地黃猿都係光速, 咪又係比雷利捉到
所以話係OP世界光速唔代表D乜, 同時黑暗果實係可以令你既能力消失 ! 係消失
消失左會點 ? 1億既路飛都打唔嬴囉。2檔都冇既路飛姐係

...
人地黃猿係慢慢黎
而雷神係立刻閃過去
而黑暗果實只係掂到黑胡孑隻手先會冇能力
雷神用光速閃過去 都味反應好啦
係咪.?

都話冇得比架啦,c 睇下幾多爭議

引用:
原帖由 Aries 於 2013-6-3 23:15 發表
都話冇得比架啦,c 睇下幾多爭議
係呀係呀 冇得比嫁 龍,四皇 廢果 過億海賊,劍士嫁   海軍本部最高戰鬥力三上將不嬲都廢果過億海賊,劍士.. 跟本冇得比係咪先                   _你 係咪討論下都唔比呀

引用:
原帖由 強化傻仔 於 2013-6-4 19:27 發表

係呀係呀 冇得比嫁 龍,四皇 廢果 過億海賊,劍士嫁   海軍本部最高戰鬥力三上將不嬲都廢果過億海賊,劍士.. 跟本冇得比係咪先                   _你 係咪討論下都唔比呀 ...
你討論討到想爆埋粗出黎,仲點敢同你討論

實力作最強是作者,沒作者沒他們
煙花易冷 人事易分

引用:
原帖由 Reborn_Wai 於 2013-6-1 16:36 發表

所以你就唔好咁肯定, 白胡子一定做到王

人地黃猿都係光速, 咪又係比雷利捉到
所以話係OP世界光速唔代表D乜, 同時黑暗果實係可以令你既能力消失 ! 係消失
消失左會點 ? 1億既路飛都打唔嬴囉。2檔都冇既路飛姐係

...
唔係快唔快既問題
係你根本想郁佢之前,佢已經搞掂左你,明唔明咩叫kite?

LOL術語啊,中文意思姐係"拉打",有冇玩過ADC啊?

雷神同ADC有咩分別啊,你隻近攻想郁ADC,但係掂都未掂到ADC,就被ADC打死左

咁講你明味?
Rose.

小學X問題
我佛慈悲

引用:
原帖由 不死的金川 於 2013-6-3 10:52 發表

個個講到黑胡子打能力者好似無敵咁
又唔會比果實能力傷
又暗水捉到人
暗水捉人唔識走咩
人地唔識攻擊咩
我唔知第二個點講
但係你唔好扭曲我言論
我針對既係果個人話黑鬍子攻唔攻擊到雷神同黃猿
唔係打唔得打贏

引用:
原帖由 yat1243yat 於 2013-6-3 20:20 發表

傻豬 醒小小啦
黑胡子反應有無光速咁快
你自己諗下
識小小扮代表
請重看海賊王
暗水係自動準確吸引果寅能力者

引用:
原帖由 ch~ 於 2013-6-6 17:47 發表

請重看海賊王
暗水係自動準確吸引果寅能力者
我唔知第二個點講
但係你唔好扭曲我言論
我針對既係果個人話黑胡子反應有無光速咁快
唔係捉唔捉到

引用:
原帖由 RoSe.YiN 於 2013-6-6 01:05 發表

唔係快唔快既問題
係你根本想郁佢之前,佢已經搞掂左你,明唔明咩叫kite?

LOL術語啊,中文意思姐係"拉打",有冇玩過ADC啊?

雷神同ADC有咩分別啊,你隻近攻想郁ADC,但係掂都未掂到ADC,就被ADC打死左

咁講你明味? ...
死啦 冇可能唔比個like你

引用:
原帖由 yat1243yat 於 2013-6-8 21:14 發表

我唔知第二個點講
但係你唔好扭曲我言論
我針對既係黑胡子反應有無光速咁快
唔係捉唔捉到
死啦 冇可能唔比個like你
但係你get唔到我乜喎
唉~~算啦我唔同你拗

反正我想講既係有反應都無用
同黑洞吸光既原理一樣
有幾快反應都好,始終黑鬍子係唔駛反應架
理得佢反唔反應到雷神係邊
開全暗水同暗穴9吸已經夠啦