發新話題

[交流] 實力排行問題

[Close]
引用:
原帖由 神龍寺阿含 於 2013-5-25 16:04 發表
上世紀老手(首領.青椒

唔係超勁架咩?,勁唔勁過7武海?
佢d實力仲未清楚 不果勁唔果哂7武海 可能勁果幾個 例如勁果巴基 ,但我唸勁唔果羅,小丑戈d

巴基其實係廢囉-.- 路飛一開頭已經夠做佢-.-

回復 17# 的帖子

點睇到路飛勁~_~點都要有D廢J係到先得既
D炮狗,成日吠悶唔悶

引用:
原帖由 WATER.way 於 2013-5-25 16:45 發表
巴基其實係廢囉-.- 路飛一開頭已經夠做佢-.-
我講緊小丑係

唐吉诃德·杜夫拉明高

神龍寺NAGA-

點解最強一定係海賊王= =
羅杰 白胡子 金獅子 戰國 卡普呢D根本實力不相伯仲 無得比
人比人 比死人= =

似玩野多過似問野

都係屬性相克
路飛克雷神
雷神克曬所有
one piece

講海賊我覺得雷神最強無誤@@"
佢果實同黃猿差唔多
但點睇都勁過黃猿

引用:
原帖由 0123456 於 2013-5-26 04:18 發表
點解最強一定係海賊王= =
羅杰 白胡子 金獅子 戰國 卡普呢D根本實力不相伯仲 無得比
人比人 比死人= =
羅杰同其他d實力唔同 例如金獅子 佢唸左一個好耐的計劃 都比殺唔死羅杰 另外本身的天資都差好遠 羅杰係可以聽到萬物之聲  其他戈d唔得 羅杰 白胡子 卡普 佢地係兄弟咁好難比

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2013-5-26 04:49 發表
似玩野多過似問野
玩咩????????????????????????
神龍寺NAGA-

我來排一排吧
最強應該是神級人物, (小丑神巴基, 雷神)
然後就是皇級人物, (四皇)
海軍三上將,
七武海,
最後就是過億海賊
七武海輸蝕在於沒有強大的伙伴, 也沒有勢力可言。
但單挑能力絕不下於三上將

引用:
原帖由 orangejuice 於 2013-5-27 12:07 發表
我來排一排吧
最強應該是神級人物, (小丑神巴基, 雷神)
然後就是皇級人物, (四皇)
海軍三上將,
七武海,
最後就是過億海賊
七武海輸蝕在於沒有強大的伙伴, 也沒有勢力可言。
但單挑能力絕不下於三上將 ...
羅都無。。。
one piece

引用:
原帖由 不死的金川 於 2013-5-26 23:27 發表
講海賊我覺得雷神最強無誤@@"
佢果實同黃猿差唔多
但點睇都勁過黃猿
果賓勁, 人唔勁 ! 點都好, 一定唔會好似上將咁老手
唔係話食左個果實就得, 果實本身有好多潛能力, 要自己發掘

樓主講乜都係紙上談兵, 就算係武海, 強弱都好大分差
例如你點用巴基同鷹眼去比較個實力 ?
仲有好多人既實力都未明, 之前你又邊估到煙男係唔夠羅打?
估唔到既原因 : 自然系係海賊中入面, 係比人屈機既形象
所以話, 就算有人答你, 都一定唔會係標準答案

仲有, 我想講海賊王未必係最勁, 我唔明用咩理論去講 !
前任最勁白胡子又唔見佢做到海賊王 ?

引用:
原帖由 霧殺LK 於 2013-5-26 21:43 發表
都係屬性相克
路飛克雷神
雷神克曬所有
赤犬和鱷魚表示雷是神馬
自家本質是岩石

海賊王唔一定最勁最強 名黎姐 佢去過人地味去過既地方 有其他人冇既野 又搵到one piece
先比人叫海賊王
四皇一定係七武海前面 佢地冇可能會lose比七武海
雷神同
D.龍可以話係最勁
雷神
佢唔落黎姐 落黎有邊個夠佢打  
幫你排:

龍,雷神艾尼路.海賊王.四皇.世紀老手(首領.青椒 之類既老手),七武海(包括前任).,海軍現任+前上將.過億海賊,劍士.五老星(冇打過,so唔知)

發新話題