27 12
發新話題

本神正式退出巨魔界(內有感想文)

[Close]

本神正式退出巨魔界(內有感想文)

將會由本團其他神手代我位置(其實一早代左)

話說本人玩巨魔的經驗都有年幾左右,第一名戰友系john34  但佢實在太智  結果絕交

而e+我個團+團rc都有好多名導師教到好多人做到244

本人玩巨魔系無人教過我 只不過系一點一點的經驗累積落黎      

去到e+ 我個rc群都解散左    但系開心ge系  我教識左好多人

徒弟:damn(千島醬醬) 、a0(a儿)、糖糖、小吉..........好似仲有..唔記得了

然後徒弟再教番rc內其他想學的人

點都好啦 同你地一齊挽真系好開心  雖然你地勁過我之後..我成日都比你地串

但系見到我教出黎的徒弟勁我甘多真系幾開心

最後感謝:damn、a儿、y儿、糖糖、小吉、絕儿、柚子、ivan、云儿...........................

.

最後都系希望巨魔界多d真系有實力的神手      

而唔希望d廢物,垃圾,人渣,狗.正系識系到扮神手

(唔鋸搵我團是但1條玩巨魔的團員交流下) 贏到最勁果幾個...
比哂我身上d積分比你又點話

講完88  後會有期

= =

no la
no la
no la
no la

引用:
原帖由 kanlo 於 2013-5-22 08:38 PM 發表
no la
no la
no la
no la
雖然你之前都背叛過我個 rc群 但過左1-2個月..最後都系有良心地離開條智仔

再見了  

最後送上....憑良心做事吧

算啦 憑良心講
我記得你當時以5分鍾64既速度串回憶 {影衰埋我}
邊個智D大家知啦 唔洗我多講
你要記住 係我教你巨魔 依家反而話番我轉頭 你真係幾搞笑
仲有 係你一開始叫我教你玩巨魔 你一開始連咩叫巨魔都唔知係咩

感動
最後都提我個名出來

引用:
原帖由 john34 於 2013-5-22 10:50 PM 發表

算啦 憑良心講
我記得你當時以5分鍾64既速度串回憶 {影衰埋我}
邊個智D大家知啦 唔洗我多講
你要記住 係我教你巨魔 依家反而話番我轉頭 你真係幾搞笑
仲有 係你一開始叫我教你玩巨魔 你一開始連咩叫巨魔都唔知 ...
同你一齊挽 我無叫你教過 你贏到我團是但1個高手 我當眾跪你拍埋片又點話  

唔想引發罵戰

回復 6# 的帖子

你團除左個damn仲有邊個係你覺得神呢?- -

回復 1# 的帖子

我當你地一家人 你就用呢啲野黎報答我?
你仲當我地兄弟既就同我死番黎 真係問你一句你對五對得我地住?
團又你開 群又你開 宜家就閃水 理又五理下佢地 佢地梗係跟住我啦
我係要背叛你既一早背叛左 五洗等今時今日
個團就仲係度 團長仲係你 只係群轉左 你係男人既就一人做事一人當同我死番黎
五係你係我地心目中只會係一個不負責任既團長
日後個團咩環況 由你今日既選擇所決定

回復 7# 的帖子

我地團計埋我4個163 夠未 ?

回復 9# 的帖子

我要名呀3q- -

回復 10# 的帖子

MLSKY 我 糖糖 小雲和小吉 滿意未?

回復 8# 的帖子

仲係團長其實都無用--
都無人跟團長 咁個團都會變左廢團
如果你係團長 你係5會忍到
我都c過比人咁背叛法啦--

回復 12# 的帖子

你俾人咁背叛法我只好同情你
不過本團同貴團五同 五好拎黎相提並論 感謝
此POST已失去意義 千島冰冰將於考完試回歸並上163
有意見者請留名挑戰 萬分感謝各位對本團厚愛

回復 13# 的帖子

話說點解佢比人禁言-- 有d留言睇5到好sad lo--