發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 14.0E

[Close]
甘棄保點=.=

引用:
原帖由 魔法稻草人 於 2013-5-21 16:17 發表
甘棄保點=.=
引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-5-21 12:06 發表

這個問題在此帖討論,有些不太適當.

我就簡單回覆下, 我偏向   [  -ap +  棄保  +  一場決勝負  ]
具體說明會在,特定比賽項目內,詳細列明.

會有新的棄保制?

D  CP快左今多.......

引用:
原帖由 ★SKy_Tai 於 2013-5-21 18:26 發表
D  CP快左今多.......
要令到信長進步就要創新穎
令到遊戲節奏加快都是對玩家一種新的考驗
更可以節省多喲時間!

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2013-5-21 18:54 發表

要令到信長進步就要創新穎
令到遊戲節奏加快都是對玩家一種新的考驗
更可以節省多喲時間!
同意  不過AP S版已成習慣 沒有太大新意  不過在F版中的AP模式 倒是有點意思
為妳做到最好

感謝,還請加入-AR之類的指令

還有bug發現嗎?

IwowI              

支持支持

支持

我單機試左-hm (F14.0D new野)隱英模式 (可以直接選隱英)
但係都係要等佢cd比平常英耐先揀得 咁同冇開-hm有咩分別
(唔知呢個係bug定係..?)(開左-hm應該cd時間同平常英1樣定點)

回復 86# 的帖子

得罪講句:你訓醒未          ?

引用:
原帖由 小刺蛋 於 2013-5-23 19:00 發表
得罪講句:你訓醒未          ?
得罪講句:你小學完成未?
我唔明 你吾可以解釋比我知? 一定要用咁ge態度?
呢個社會真係多垃圾

回復 86# 的帖子

同冇開-hm有咩分別

唔開-hm試下咪知
一定要問人?

引用:
原帖由 yanyatl 於 2013-5-23 17:02 發表
我單機試左-hm (F14.0D new野)隱英模式 (可以直接選隱英)
但係都係要等佢cd比平常英耐先揀得 咁同冇開-hm有咩分別
(唔知呢個係bug定係..?)(開左-hm應該cd時間同平常英1樣定點) ...
分別是截然不同.
-hm,開啟是100%可以選中, 同無開,要靠運氣先可以選中,是完全2回事.
至於為何要cd耐, 這個好明顯,想用隱英,又想同其他人同時間出場, 那是非常不公平的事情.
所以這個不是Bug,
為何要這樣做原因有好多最主要是想減少某些人因 v 不中隱英走場的人.
同時可以為一些想玩的提供選擇.

如果有人回我說,要我等,一樣走場.

我就認真幫你唔到.

發新話題