發新話題

[交流] 有個問題關於寫輪眼

[Close]

回復 15# 的帖子

閉住眼就有--        

卡卡西搵布姐住 就係因為佢唔可以控制到寫輪眼的開關  只能用布姐眼 當關閉寫輪眼

咁如果卡卡西兩隻拎晒咁咪唔洗睇野~.~

回復 18# 的帖子

係邊到搵2隻眼出黎  同埋2隻寫輪眼=盲人  哂左2隻眼  所以無血統只能1眼(睇野作用)

團藏都係要搵布遮住
布蘭登.威士-Brandon.Whis

帶黑超未得lo

回復 21# 的帖子

頂,係wo比你發現左

但係卡卡西眼有寫_眼先遮住隻眼姐  咁卡卡西個口又有d咩呢 :lol

引用:
原帖由 軒_b 於 2013-8-29 18:34 發表
頂,係wo比你發現左

但係卡卡西眼有寫_眼先遮住隻眼姐  咁卡卡西個口又有d咩呢 :lol
仲有個鼻   
卡卡西細個已經用布姐住口鼻  唔知咩料- -   唔通太有型要姐住??

引用:
原帖由 不死的金川 於 2013-8-23 00:24 發表
咁如果卡卡西兩隻拎晒咁咪唔洗睇野~.~
佢可以唔遮嫁
不過咪永遠兩隻寫輪眼開著係度咁解

引用:
原帖由 ch~ 於 2013-8-30 18:15 發表

佢可以唔遮嫁
不過咪永遠兩隻寫輪眼開著係度咁解
有d恐怖  你同卡卡西對望  2隻寫輪眼望住你 好有殺氣

劇情冇以上情景出現   沒人 答到你....你去日本問岸本吧

-.-點解開住寫輪眼就睇唔到野?唔係睇得仲清楚咩'?

引用:
原帖由 Maltesers 於 2013-10-4 19:30 發表
-.-點解開住寫輪眼就睇唔到野?唔係睇得仲清楚咩'?
都話用得多會眼殘

要講幾多次先明架

咁佐助果D....用咁多米眼殘左0.0
同埋卡卡西點黎 隻眼都5係好勁姐

引用:
原帖由 『莪狠殤』 於 2013-10-5 03:42 發表
咁佐助果D....用咁多米眼殘左0.0
同埋卡卡西點黎 隻眼都5係好勁姐
第一 西哥隻眼其實好勁

如果用得好的話 但係佢唔係宇智波一族 用隻眼會用好多CKL

第二 用得多寫輪眼會眼殘

班用得太多萬花鏡寫輪眼所以盲左
鼬就係視力同身體機能嚴重下降 要用藥物黎支撐生命
佐助都殘過一次啦 打完團藏想打嗚人個陣 咪突然殘左
鼬話過隻眼由開眼過日開始就不斷被封印 愈用得多 就愈封得快 最後就係永恆的黑暗
除非拎自己兄弟既萬花筒寫輪眼
等自己隻萬花筒寫輪眼 變成 永恆萬花筒寫輪眼
咁就可以唔洗盲同身體機能下降

發新話題