發新話題

- SOUL Korea Travel. (我的韓國之旅)나의 한국 여행 ㅋㅋ!

[Close]
引用:
原帖由 CRim[S]oN_大 於 2013-4-28 11:50 發表

事實黎  同條女+佢家姐 同我一個fd去  你唔信我ws比你cc- -
5好la 放起e到la 有圖有真相ma haha
仲可以多喲人見証tim

引用:
原帖由 ︱菊花茶︱ 於 2013-4-28 11:46 發表

d野食好似好正咁....  對返香港貴唔貴
韓國食個早餐AROUND都係19-22$....

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2013-4-28 11:53 發表

韓國食個早餐AROUND都係19-22$....
仲平過香港..

引用:
原帖由 WonG. 於 2013-4-28 12:02 發表

仲平過香港..
不過日本仲平==
呢家日本咩都趺價~
最抵玩係日本 我其實都想去.....
不過我遲喲都會去

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2013-4-28 12:03 發表

不過日本仲平==
呢家日本咩都趺價~
不過我遲喲都會去
如果唔識日文/其他文咁咪去黎都哂氣..

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2013-4-28 12:03 發表

不過日本仲平==
呢家日本咩都趺價~
不過我遲喲都會去
下次係同我去日本?
拼命10年買樓

引用:
原帖由 WonG. 於 2013-4-28 12:08 發表
如果唔識日文/其他文咁咪去黎都哂氣..
其實你可以團構 例如去旅行社果喲~
會有導游帶住你佢會幫你翻譯~各樣,,

引用:
原帖由 WwW.BoY 於 2013-4-28 12:08 發表
下次係同我去日本?
拼命10年買樓
講廢話你就叻 5係幾想理你low

我看見了那吉蒂頭上偉大的可愛的華麗的完美的神聖的純潔的誘人的結

「呢喃的歌聲」

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2013-4-28 12:10 發表

其實你可以團構 例如去旅行社果喲~
會有導游帶住你佢會幫你翻譯~各樣,,
咁咪冇得自己鍾意去邊就去邊,一定要跟行程表..

引用:
原帖由 於 2013-4-28 12:21 發表
我看見了那吉蒂頭上偉大的可愛的華麗的完美的神聖的純潔的誘人的結
未即係你low haha 係5係想甘講先

引用:
原帖由 WonG. 於 2013-4-28 12:24 發表
咁咪冇得自己鍾意去邊就去邊,一定要跟行程表..
5係==你照可以鍾意去邊就去邊...
不過你5講野就OK 想買野想食野就指住個牌同喲野食LOW 加上其實
你外國喲餐聽實有餐牌你可以指住來揀~買野最緊要自備$$
同埋日本人都識英文 不過都係好爛LOW...
所以5識講5緊要~
你同佢地講 WA TA SHI WA IM HONGKONG JINS 佢地就知你係香港人ga la...

不知所謂.....................................................................................

引用:
原帖由 A-Lin☆ 於 2013-4-28 12:30 發表

5係==你照可以鍾意去邊就去邊...
不過你5講野就OK 想買野想食野就指住個牌同喲野食LOW 加上其實
你外國喲餐聽實有餐牌你可以指住來揀~買野最緊要自備$$
同埋日本人都識英文 不過都係好爛LOW...
所以5識講5緊要~
你 ...
唔講野....想問你去左韓國幾多日?

好令搞到我都想去 但好似日本 正D

發新話題