22 12
發新話題

(最新26/4) 全場不洗木163尾古物帝

[Close]

(最新26/4) 全場不洗木163尾古物帝

史無前例~!
全場不洗木 163尾古物帝 有圖有rp

相信不洗木244頭古物帝的人已經少之又少
本團團長千島冰冰跟我輸賭 如果我做到不洗木163尾 佢跪係度

今次本人挑戰極限 不洗木163尾古物帝

結果成功了

以不洗木來說 冰冰和我死亡時間都是2個黑金 我以後期全場一流控制取勝
以下是rp 希望對各位認為"洗木是bug"的不洗木玩家有用

若有各位玩家希望挑戰本人手動洗木的163中 或 全場不洗木的163尾
請在論壇開post留rp 以証真相 而不是只在留言中吹噓自己有多強
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

已跪下 .

拜服

支持大佬 support 嘻嘻

少年 你有機會超越恨妳了@_@

回復 4# 的帖子

他以按精109 若以手動洗木或不洗木 恐怕已超越了

重點是街場是不可能109 只限單機 而我街場是可以每場都163中的~

回復 6# 的帖子

老师,,,加油吧。。。
下次我返黎再教我玩啦。。。

佢的確係街場109
巨魔有方法就是神手你明白的吧...

唔好kai-.-你自己用你對眼睇清楚佢個post係下面清清楚楚講明
多人連線最多做到4火6000木
我街場最多都係同佢一樣 試問我做唔到 佢又點做到
佢109既意思係要開視野2白金+3火+4豐富
真係好心你理解清楚人地講既野先再作回復..我唔想再哂時間向你解釋=.=

有咩方法 或者點做到 你話我會唔會唔知-.-
我都係MLSKY一手教出黎 佢都係做到109尾
只係"只限按精+單機"

希望閣下睇POST可以明白重點在哪

回復 9# 的帖子

那只是1年之前的事吧- -

回復 11# 的帖子

難道你話我知1年前佢街場因為lag做唔到 而宜家1年後部機會勁左好多所以做到@@?

ggx被公認最快的手動洗木古物帝是15:05 而16:00是244
如果244是16:00 我是15:04完成古物

回復 13# 的帖子

始终都系我最快。。。
唉唉。。我1分钟。。

回復 12# 的帖子

我無話因為lag而做5到--
你都知人會進步+啦~_~

22 12
發新話題