32 123
發新話題

[疑問] 有冇D好似Fate zere/加速世界/刀劍類似既動漫?

[Close]

有冇D好似Fate zere/加速世界/刀劍類似既動漫?

!好華麗既戰鬥畫面!

最好係已經播完!因為唔想一星期等一集..

多謝大大的包容

引用:
原帖由 運吉魔囝 於 2013-4-7 20:13 發表

!好華麗既戰鬥畫面!

最好係已經播完!因為唔想一星期等一集..

多謝大大的包容
你比錢去做一套

不過

加速世界/刀劍 D戰鬥 都唔華麗= ="

回復 2# 的帖子

好型@-@

引用:
原帖由 運吉魔囝 於 2013-4-7 21:49 發表
好型@-@
戰鬥?

夏娜第三季 第4集 你自己去睇下..

男主角VS女主角,最後男主角打殘左女主角

OK華麗

中二病戰鬥果陣都好華麗

引用:
原帖由 沁曖★小羊 於 2013-4-7 21:57 發表
中二病戰鬥果陣都好華麗
係...雖然係妄想...2012年中二病個排名都好前

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-7 22:23 發表

係...然係妄想...2012年中二病個排名都好前
睇完都唔明套中二病做乜唔係好覺談緊戀愛

引用:
原帖由 xLoI 於 2013-4-8 00:02 發表
睇完都唔明套中二病做乜唔係好覺談緊戀愛
你永遠都唔明...可能睇多幾套動漫升下LEVEL就會明....層次唔同

諗深一層...你睇多幾次中二病就明...好易解成套動畫
成套野由第一集開始就已經談緊戀愛

回復 8# 的帖子

睇左好多嫁喇,可能未進化到
有好多套結尾都好九唔搭八,爛尾,可能因為唔夠集數既關系

引用:
原帖由 xLoI 於 2013-4-8 00:13 發表
睇左好多嫁喇,可能未進化到
有好多套結尾都好九唔搭八,爛尾,可能因為唔夠集數既關系
唔係...因為本身就係爛尾..

主要原因係比動漫既人士自己腦補妄想下之後既結局

自然會在腦中出現動畫畫面...既能力我已經有左...所以好多動漫都唔係爛尾..在我心目中

引用:
原帖由 bmbm0606 於 2013-4-8 00:20 發表

唔係...因為本身就係爛尾..

主要原因係比動漫既人士自己腦補妄想下之後既結局

自然會在腦中出現動畫畫面...既能力我已經有左...所以好多動漫都唔係爛尾..在我心目中 ...
紅字重點

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2013-4-8 00:29 發表

紅字重點
我覺得一D都唔係重點

睇.hack啦你
我睇開龍珠 戰爭場面激到呢

戰鬥=.= 加速?

引用:
原帖由 sTaR小夏娜 於 2013-4-8 01:14 發表
睇.hack啦你
我睇開龍珠 戰爭場面激到呢
.hack好似係我首套睇到我嘔晒白泡既動漫

你想悶死樓主????????????????????/

32 123
發新話題