26 12
發新話題

(已屠) john34,絕世好雞,a7???????????????

[Close]

(已屠) john34,絕世好雞,a7???????????????

拿拿拿 唔好話我唔比面你 我唔放你走場圖+賴死圖+被屠圖

咩都有得賴          你系咪輸5起?

唔鋸就唔好再系到吠    約過再打is 0k

時間地點 mlsky

拿. john你5好講埋之前mlsky比你屠果d野   

今時唔同往日  有種就挑多場   

唔通又打街場比d新手入黎肥你咩

做咩? 驚?

一早244啦我     人會進步 好似你甘咩 成世163尾

1858>823>549>366>244

驚就出聲啦

估5到244都淆 系咪淆 講聲啦

系ge 有左我又少左個精靈肥你

你正系同佢挑唔通你巨佢精 1打1 ?   

都話e+正式挑你機

淆就出聲啦

味挽過又點知邊個廢?

rp

做咩刪左rc fd               

淆底啦淆底啦

唔敢挑就收山啦

系咪驚少1隻精靈肥你 搞到你贏5到? 講聲 :'(

上1次肥你d精都5知系咪你搵黎

e+我系mlsky代言人                                    

佢e+唔系屋企

淆就講聲

接定5接

引用:
原帖由 MLSKY 於 4/4/2013 06:14 PM 發表
事關我不在家,約你

今晚10:00~10:15
算啦,人地點會接

連我都淆

好似潛左水?

人地應左你之後淆底?

可5可以勁少少

e+比個位你落台     唔放圖:lol

圖在這 (味認真過)

輸左就系輸左 唔好賴地硬

輸=輸

屎=屎

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

就算真系轉ac又如何    唔鋸再打多場         

輸就系輸   賴咩 ? 打多場又話轉ac嫁啦

你真系點輸都有藉口            

第1場被屠 話d人死哂=1打1所以輸

第2場仲走埋場tim       又話我肥巨           

想點姐

屎=屎  成日街場扮神手    一山還有一山高呀   

甘系咪輸?

你話5知咩事甘咪再約過再打 系咪先

賴肥巨 賴1打1     賴轉ac        賴屎啦你去

咩都賴一餐

屠完_ ...訓教先   

26 12
發新話題