49 1234
發新話題

(已屠) john34,絕世好雞,a7???????????????

[Close]

(已屠) john34,絕世好雞,a7???????????????

拿拿拿 唔好話我唔比面你 我唔放你走場圖+賴死圖+被屠圖

咩都有得賴          你系咪輸5起?

唔鋸就唔好再系到吠    約過再打is 0k

原來求敗哥係john
個埸唔係我本人、係我徒弟、俾我徒弟gg

時間地點 mlsky

拿. john你5好講埋之前mlsky比你屠果d野   

今時唔同往日  有種就挑多場   

我對樓主549 帶同情
同埋我正係想同ml sky 挑機
同549無咩興趣 thx
全能神個場 佢都話左唔係mlsky 無認真過
你個徒第都話左唔係你 洗咩認真 笑緊

唔通又打街場比d新手入黎肥你咩

做咩? 驚?

一早244啦我     人會進步 好似你甘咩 成世163尾

1858>823>549>366>244

驚就出聲啦

你244尾 關我咩事
我正係有興趣同mlsky挑
244尾都講出黎 唔怕俾人笑?

估5到244都淆 系咪淆 講聲啦

系ge 有左我又少左個精靈肥你

你正系同佢挑唔通你巨佢精 1打1 ?   

笑死我咩
要我同佢挑 我就要挑? 講野都唔經大腦
唔挑就淆? 你勁呀
就唔洗244尾啦 講都講出黎啦
淆 笑死
你問個MLSKY 挑唔挑先啦
狗唔塔8
你挽信長 叫個冰島入黎挽
唔挽就淆? 人地一定要理你?
笑死

都話e+正式挑你機

淆就出聲啦

味挽過又點知邊個廢?

rp

做咩刪左rc fd               

淆底啦淆底啦

我洗咩知邊個廢
你同個冰島講 你唔同我挽
點知邊個廢? {人地當你傻仔}
笑死
你自己都講左我163尾
你244啦 9唔塔8
點知邊個廢 前後矛盾? 笑死

唔敢挑就收山啦

系咪驚少1隻精靈肥你 搞到你贏5到? 講聲 :'(

上1次肥你d精都5知系咪你搵黎

算啦 你呢D咁既新手
屠過唔少啦 你同土龍有咩分別
唔挑都淆 我依家叫你去死 唔死 淆? 笑死我
MLSKY 又話挑 你搵佢做代言人?
我唔想再同D 土龍2代 哂時間
一句講哂 ML挑唔挑 挑就留言 唔挑就算數

e+我系mlsky代言人                                    

佢e+唔系屋企

淆就講聲

接定5接

49 1234
發新話題