23 12
發新話題

[交流] 露西同邊個最襯?

[Close]

露西同邊個最襯?

我覺得一定唔係納茲了。
露西是典型的女性, 需要安全感。但是納茲不是典型的男性, 不能給予安全感露西。
加上納茲跟露西一早就認識, 認識時間長, 感情似兄妹多過戀人。
我覺得最大機會跟露西發展的人反而是格雷。

最後我亦很好奇納茲究竟會情歸何處了。這個人不是艾爾莎就是茱比亞。
試想想戰鬥力驚人的艾爾莎跟納茲在一起的話, 納茲一定會被壓抑到像個老婆奴, 有趣極了。
又試想想古靈精怪的茱比亞跟納茲在一起的話, 兩個人常常對對方的行為吐槽, 納茲夠古怪了, 有個更古怪的女孩子令納茲無語了。

同我最襯

梗係同我啦

露西咁多fans

引用:
原帖由 orangejuice 於 2013-3-30 19:42 發表
露西咁多fans
露西幾靚架其實

好大機會納茲﹁3﹁

成日見佢地講完野都有好SWEET既樣=V=

茱比亞沒可能

茱比亞媾唔到格雷都比利歐媾左

引用:
原帖由 wsqeadzx 於 2013-4-1 19:59 發表
咁你又岩......
引用:
原帖由 聖愛之幻想 於 2013-4-1 18:03 發表
成日見佢地講完野都有好SWEET既樣=V=
呢層就唔知了。
但我總結其他漫畫所得, 男主角背後的女人通常不會是金色頭髮又柔弱的一種。
你可以看看海賊王路飛跟女帝(妄想傾向), 火影忍者鳴人和雛田(妄想傾向)。
而龍珠的悟空, 他的老婆也不是金色頭髮。
總結以上所得, 露西將不會跟納茲發展了。我講得有無道理?

引用:
原帖由 orangejuice 於 2013-4-1 20:27 發表

咁你又岩......

呢層就唔知了。
但我總結其他漫畫所得, 男主角背後的女人通常不會是金色頭髮又柔弱的一種。
你可以看看海賊王路飛跟女帝(妄想傾向), 火影忍者鳴人和雛田(妄想傾向)。
而龍珠的悟空, 他的老婆也不是 ...
做後宮動漫全部一齊

引用:
原帖由 wsqeadzx 於 2013-4-1 19:59 發表
+1+1 nice

我覺得係咁:
露西同火龍
艾爾莎同傑拉爾
茱比亞同格雷
四眼妹(唔記得左個名,成日睇書果個)同戈吉爾

引用:
原帖由 [SincR].CRazY 於 2013-4-2 16:42 發表
我覺得係咁:
露西同火龍
艾爾莎同傑拉爾
茱比亞同格雷
四眼妹(唔記得左個名,成日睇書果個)同戈吉爾
四眼妹叫蕾比

我的是甘.
火龍+麗沙娜(我覺得已經冇咩可以 妖尾最尾好多事都關路西事 次次都火龍保護佢)
艾路沙+傑拉爾
茱比亞同格雷
박지연.

我就覺得作者到最後都係唔會有結果比大家^^
不過個人覺得最襯既就係
火龍跟露西
艾路沙跟傑拉爾
茱比亞跟格雷
蕾比跟鐡龍<<(呢個肯定!)
布蘭登.威士-Brandon.Whis

除左我仲有邊個會襯佢

23 12