19 12
發新話題

Steam VAC Ban,點算?

[Close]

Steam VAC Ban,點算?

入ser就咁,不過唔係個個ser都係...

一入crazy server就係咁 =.=

應該係steamclient.dll 問題

引用:
原帖由 Tony8178 於 2013-3-24 16:46 發表
一入crazy server就係咁 =.=
SC crazy server steamclient.dll 問題 ?

回復 4# 的帖子

不肯定是否steamclient.dll出現問題...

但現況是我只有SC Crazy Server不能進入

只要進入server 5秒,地圖還沒有下載完就會出現
You have been banned from this server by Steam VAC

懷疑是server設置問題。

希望goldx可以盡快找出原因吧!
我最喜歡玩這個server了 =.=

每次一入個SC Crazy Server下載插件就咁

我用緊既版本係1046, 由dennisch提供, 未知因為甚麼原因而出錯

今日都有人開20人場, 而且能夠進入並遊戲, 曾經試過10人同時遊戲

會唔會因為個dedicated server開左VAC, 偵查到我用cracked版先會咁?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

問問dennisch知唔知咩事

引用:
原帖由 Tony8178 於 2013-3-25 17:54 發表
不肯定是否steamclient.dll出現問題...

但現況是我只有SC Crazy Server不能進入

只要進入server 5秒,地圖還沒有下載完就會出現
You have been banned from this server by Steam VAC

懷疑是server設置問題。

希望 ...
你以前唔會 最近先咁 ?

引用:
原帖由 goldx 於 2013-3-26 01:15 發表

你以前唔會 最近先咁 ?
我最近先玩番 =.=

對上一次玩已經係暑假既事

唔知可唔可以用dennisch個1046版本既Killing Floor

然後複製番D插件落個試吓再開SER?

我之後打Ninja Perk打到好高LV咖

唔想咁就冇左 =.=

我又唔想玩外國D Server Perk喎...

引用:
原帖由 Tony8178 於 2013-3-26 10:50 發表

我最近先玩番 =.=

對上一次玩已經係暑假既事

唔知可唔可以用dennisch個1046版本既Killing Floor

然後複製番D插件落個試吓再開SER?

我之後打Ninja Perk打到好高LV咖

唔想咁就冇左 =.=

我又唔想玩外國D Server  ...
d perk exp冇左可以幫你改返
要放假先得閒理個server ...

我入server 冇事

引用:
原帖由 goldx 於 2013-3-27 00:21 發表
我入server 冇事
我想問你用緊邊個版本?

係唔係dennisch嗰一個?

我以前都入到個Server

宜家就唔得 =.=

唯有今晚用Auto Updater更新

再試入睇吓得唔得

引用:
原帖由 Tony8178 於 2013-3-27 16:09 發表

我想問你用緊邊個版本?

係唔係dennisch嗰一個?

我以前都入到個Server

宜家就唔得 =.=

唯有今晚用Auto Updater更新

再試入睇吓得唔得
我用dennisch果個update

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=338701&extra=page%3D2

我裝過另一個steamclient.dll 試試

成功入到唔斷

steamclient.dll問題

19 12
發新話題