發新話題

[原創]巨魔與精靈 [特優版] v7.2 (Troll and Elves Optimize v7.2)

[Close]
引用:
原帖由 kal043207 於 2013-4-4 15:02 發表
其實E家7.2我覺得D鷹無用
因為出左之後巨會睇到A爆佢
同6.0唔同
我覺得鷹既作用係隱密禁睇下巨既行蹤
但係佢被巨睇到真係覺得無用
我知道我只是要看據模攻擊@@

回復 73# 的帖子

1個絕對防都難攻得入 +多隻修工巨5洗玩lu

引用:
原帖由 harrylai 於 2013-4-4 04:09 發表
在建議作者食物能再多2能較貓頭鷹2之一之巨魔家裡一之擺自己家
現在教2之下去只剩能在教2之修理工根本來不及修理你要改那少隻的話修理秒數也改快點阿@@
巨魔家沒放鳥根本不知他攻擊到哪裡隨機會被秒塔所以較鳥是必備 ...
食物方面已經是最大量.
再多的話,精靈再造修工兵巨魔就攻不入了.

引用:
原帖由 MGY 於 2013-4-4 19:07 發表
食物方面已經是最大量.
再多的話,精靈再造修工兵巨魔就攻不入了.
是喔@@
.......

引用:
原帖由 harrylai 於 2013-4-4 20:25 發表
是喔@@
.......
那為何7.0她們天門不蓋可以較9之修理公 = =

回復 78# 的帖子

其實作者你仲未答我
我打個個好似BUG既野
你睇左未
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 2013-4-5 00:10 發表
其實作者你仲未答我
我打個個好似BUG既野
你睇左未
不好意思.你所指的BUG是?

回復 82# 的帖子

引用:
原帖由 kal043207 於 23-3-2013 10:07 PM 發表
我發現左一個BUG
頭先我同人玩,做巨魔既人係倒數走場
下一場巨魔加錢會無左,當升級就有晒一陣但係又無番(當時既巨魔講)
再下一場,我玩巨睇下,結果由頭到尾都無加過錢
希望作者可以睇下 ...
就係E個
希望作者睇下係唔係BUG黎
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

回復 82# 的帖子

希望作者能改修正巨魔叫扁幅無線叫n隻遇到有些巨魔打不營就教n隻扁幅在家裡lag大法希望把扁服用食物控制數量還是你有更好方法控制只要能改調就好

引用:
原帖由 kal043207 於 2013-4-6 00:43 發表

就係E個
希望作者睇下係唔係BUG黎
嗯.清楚了,看看能不能修正.

引用:
原帖由 harrylai 於 2013-4-6 13:45 發表
希望作者能改修正巨魔叫扁幅無線叫n隻遇到有些巨魔打不營就教n隻扁幅在家裡lag大法希望把扁服用食物控制數量還是你有更好方法控制只要能改調就好
多謝你的意見,下次更新會連這個都修改.

引用:
原帖由 MGY 於 2013-4-6 14:08 發表
多謝你的意見,下次更新會連這個都修改.
還有希望作者修正一下巨魔買權之藥水讀秒能\延長時間跟賣價能貴一些300木實在太便宜了太容易喝全圖情況下精靈被打要復活經濟要反敗為勝很難因為有巨魔扁幅又加上全奴水根本無時間反拜太緊迫了希望作者能設定買全圖水之前要蓋某些東西才能觸發買全圖水真的太容易就能喝水300木真的是很快就賺到了 = =

回復 87# 的帖子

但全場剩下1隻精靈時  他逃走
巨魔利用全圖水(這很正常吧...)
然後他又逃走  (這也很正常吧...)
全圖水如延長時間跟賣價
剩下1隻精靈沒有收入對吧 賣價還要提高 CD還長了
如何追殺他呢-.-

引用:
原帖由 y6049511 於 2013-4-7 12:13 發表
全圖水如延長時間跟賣價
剩下1隻精靈沒有收入對吧 賣價還要提高 CD還長了
如何追殺他呢-.- ...

這些可以一開始就先說好當雙方不管哪方勝負已定請投降別拖遊戲這都可以商討的
最後那些是當伊之巨魔神手當時候根本沒時間讓你復活經濟如果沒改善
我復活經濟很快但遇到神手復活經濟就很難了要看運氣了我說的剛那些延長只是建議做小小的修正不要納容易就可以買到其實當最後依之精靈不投降勝負已定那種情況很簡單就能解決就是re不用多說..

發現一個嚴重BUG
由於天國之門的都是科技
在重開一回合的時侯冇重置科技
我在第一場升到絕對攻擊
第二場一開始就可以出天使
(只是可以,但出不了,冇$1000000+1000000木)
唔洗等升到終極塔
根本上巨魔唔洗玩
(除非巨魔在精靈有$1000000+1000000木前殺死精靈)

另外
有一個小BUG
當上一場快速GG
同盟視野還在跳時
下一場快速開始
會令上一場個同盟視野開左下一場的同盟視野
唔洗等5分鐘就有同盟視野

發新話題