發新話題

[爭議] 挑戰: 路人∮霸皇 vs βίος

[Close]
我諗..名單上的人去打貴團可能G得重快 ..  唔係講笑..

回復 14# 的帖子

有實力的話唔洗請槍啊~ 啊老鼠哥 又係你話打我地團 又要請槍同我地打 咩意思呢?

我聽講團長要出街 唔得閒 唉 咁你就咪老老實實話唔得閒 下次LO 又要打又要請槍 你請D人點勁都好

係我眼中都係廢團 根本冇品

回復 16# 的帖子

你慢慢炮啦 你都係想上位姐 我唔阻你 唉 講野用正身啦 用分身講野 淆啊?

真身真身啦 開心未?   E場..出左一個副團長.. +4個團員.. 你地? 諗諗!!

唉 咁又點姐 你明唔明 你地請槍OK?

仲有就係 你地團 明顯就係炮團加無品團  勁又點? 品方面你地輸晒

回復 18# 的帖子

哇哥哥 你叫我用真身講野 右話我淆 好啦 用左啦 我右唔明D咩? 會唔會係你搞錯左D野? 同你講野根本哂時間 Z啦 明天見啦

你團長踢你未 違完規仲要入rc嘈,
真係未見過mouse哥做野 之前街場又話會教好d團員有品d

希望路人團團長老鼠哥可以比返個交代我地
我認我團系廢 但系點解黑囝哥要入埋我團rc 打埋d串咀既字句呢

回復 22# 的帖子

哈 槍手團都可以咁大口氣 Win左唔出聲味算LOL 我地本身都冇打算同你地嘈 你仲要入我地RC講我地團點廢

你係唔係太耐冇WIN戈 WIN左我地廢團好開心??  搞錯左D野???? 請槍汁裝我冇搞錯啦呱~

你地團 得副團長出泥講野 團長唔該比個合理交待好Wo 之前Vlan開post話會教好團員 唔會炮咀啊之類
你地連個副團長都咁 可想你地團員有咩質素

招2邊計分 俾個時間

引用:
原帖由 alankui 於 2013-3-18 00:10 發表
哈 槍手團都可以咁大口氣 Win左唔出聲味算LOL 我地本身都冇打算同你地嘈 你仲要入我地RC講我地團點廢

你係唔係太耐冇WIN戈 WIN左我地廢團好開心??  搞錯左D野???? 請槍汁裝我冇搞錯啦呱~

你地團 得副團長出泥講野  ...
我想講..你們也是名單不一的.是不是我也可說你們槍手團?  一早講左名單不一..你們說(可以)..  如果你們是不喜歡的..大可一早說.. 本次計分是有人汁了毛利的裝去用.. 無記錯是宇左. 45時我們無叫過RE.. 這是不是有品? 如果你們是為了一點點的分數而嘈到E+.. 岩岩望一望. 0分.. 真的是為了分數了.. 如果你們是一早知道我們是槍手團的話..為何要接計分?如果貴團是怕對手是槍手團. 為什麼要接? 我相信出大部分團也是有槍手的出現. 你們如果是那麼怕槍手的.大可不接. 不要到現在係到吠.         

引用:
原帖由 路人∮黑囝 於 2013-3-18 17:30 發表
我想講..你們也是名單不一的.是不是我也可說你們槍手團?  一早講左名單不一..你們說(可以)..  如果你們是不喜歡的..大可一早說.. 本次計分是有人汁了毛利的裝去用.. 無記錯是宇左. 45時我們無叫過RE.. 這是不是有 ...
我想講 我地名單無不一的
系人都知過左6lv 有人斷線吾會re 你吾系第一日打團戰呀?
請槍打d廢團 值得咩

引用:
原帖由 肥料一萬年 於 2013-3-16 13:03 發表
ok 我地都有名單不一
WHAT? 望下你講過的說話

引用:
原帖由 路人∮黑囝 於 2013-3-18 18:44 發表
WHAT? 望下你講過的說話
吾知邊個話3月16號打 之後3月17號先打到呢

發新話題