發新話題

巨魔與精靈 [特優版] v7.0 (Troll and Elves Optimize v7.0)

[Close]
引用:
原帖由 y6049511 於 2013-3-11 19:50 發表
2者都可以在第一個回合出現--(但第一個回合沒有人走場吧..)
這個情況是不是這樣?
當選擇巨魔時.有玩家走埸.
而走埸的玩家在10秒後會出現2隻精靈.
而巨魔會有一隻精靈.
但30秒過後.巨魔沒有出現.
是不是這樣?

回復 16# 的帖子

對 就是這樣

引用:
原帖由 y6049511 於 2013-3-11 20:18 發表
對 就是這樣
我想問一下,這個情況經常出現嗎?

50%左右吧...

引用:
原帖由 y6049511 於 2013-3-11 21:20 發表
50%左右吧...
好!多謝你的意見!我會馬上修改這個BUG!

回復 10# 的帖子

其實我覺得Y6第一個提議都幾好
係個精靈到加一個好似6.0真視之眼既野(同一個地可以其他野同埋只限一個)
係個個塔既某範圍入面唔可以有其他人起野
如果想2守/3守,就要係塔到被一個權限佢起野
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 2013-3-11 23:02 發表
其實我覺得Y6第一個提議都幾好
係個精靈到加一個好似6.0真視之眼既野(同一個地可以其他野同埋只限一個)
係個個塔既某範圍入面唔可以有其他人起野
如果想2守/3守,就要係塔到被一個權限佢起野 ...
先多謝你的意見.
可惜這個系統難道太高.而加入這個系統後.
可能會引起不少問題.所以暫不加入.
希望你見諒.謝謝!

岩先玩左幾場 好玩過6.0
平均左o的 有進步 支持

引用:
原帖由 ful111 於 2013-3-12 17:18 發表
岩先玩左幾場 好玩過6.0
平均左o的 有進步 支持
多謝你的支持!我會努力!

回復 22# 的帖子

那如在1個地方先有1個中立的隊部/建築物
用途就是代替那個地區
1個精靈只能有1個
要放棄那個隊部/建築物只要用隊部/建築物中的技能就可
你覺得這想法如何???

引用:
原帖由 y6049511 於 2013-3-12 20:22 發表
那如在1個地方先有1個中立的隊部/建築物
用途就是代替那個地區
1個精靈只能有1個
要放棄那個隊部/建築物只要用隊部/建築物中的技能就可
你覺得這想法如何??? ...
嗯.先多謝你的意見.
但這個系統真的很難實行.
當中包括了:雙守應該如何?誰先到誰先建造的問題.和不少BUG.
如果是為了解決自目.我可以加入踢人指令.
謝謝!

感覺上y6既提議好好、但個野限制地方的大小、要根據地方大小整合、可行性太低-~-

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-12 23:59 發表
感覺上y6既提議好好、但個野限制地方的大小、要根據地方大小整合、可行性太低-~-
沒錯.可行性太低了.所以有可能加入踢人功能.

唔該晒 依加下
夢想.

發新話題