52 1234
發新話題

vLan 網遊加速開放測試

[Close]

vLan 網遊加速開放測試

透過 vLan 的獨家 PoHTTP 技術, 除了可以為網絡受限制的
用戶提供登入和區域連線外, 還可以為 網絡遊戲 提供 連線加速 功能.

vLan網絡遊戲加速是為玩家提供穩定網絡質素,vLan網絡遊戲加速可降低99%網絡遊戲延遲問題。提供更快捷,更穩定,更體貼順暢遊玩各類網絡遊戲。

PoHTTP 線路:
HK1, 適合玩 台服/美服 網遊
HK2, 適合玩 台服/亞服 網遊
HK3, 適合玩 台服/亞服/大陸 網遊
BJ1,  適合大陸玩家跨網連線

以 香港寬頻 BB1000 玩大陸版 lol 作為例子, 透過 vLan PoHTTP 加速就可以暢完 網通伺服器.

詳細介紹正在準備中...歡迎大家先行試用,並提供意見

個人認為大陸玩家5會用e個野 有二個大點
笫一佢地比qq個d game洗腦 5知道歐洲有甘多正野
笫二大陸開亞服個d正常都會好lag
不過如果係港澳就無問題
不過都想問下e個功能笫時會5會更新?

第一,第二, 不能認同的更多.

有需要便使用.

更新當然會,添加線路,增加遊戲 之類

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-3-8 15:26 發表
第一,第二, 不能認同的更多.

有需要便使用.

更新當然會,添加線路,增加遊戲 之類
甘你地會走咩更新

線?

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-3-8 15:31 發表
甘你地會走咩更新路線?
我不明白你指 "更新路線" 的意思

舉個例子: 如大陸需求大, 就會添加大陸用戶需要的 線路.

有新野才能有突破  支持

正系玩war3有冇幫助

引用:
原帖由 小飛豬 於 2013-3-8 15:34 發表

我不明白你指 "更新路線" 的意思

舉個例子: 如大陸需求大, 就會添加大陸用戶需要的 線路.
姐係會更新咩工司的game?

回復 8# 的帖子

任何ONLINE 都會盡量更新.

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2013-3-8 16:42 發表
任何ONLINE 都會盡量更新.
更新lol先吧._. 不過lol要點用你地個野開都係個問題

引用:
原帖由 深紅血狐 於 2013-3-8 16:45 發表
更新lol先吧._. 不過lol要點用你地個野開都係個問題
美版,台版,大陸版都已經測試過沒有任何問題, 如果非正常安裝遊戲的, 你需要按 [設置] 選擇遊戲所在的資料夾, 然後按 [啟動] 就 OK .  相信不會太難明白吧.

支持
我認為...d ser開多d位仲好
我想問..點解我仲係信長區..見到第28SER
我係咪要重DOWN vlan

只係你既列表未更新到.

原來上次係測試依個野

等遲D 試下先

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2013-3-8 17:46 發表
只係你既列表未更新到.
..姐係點..我重開幾多次都係更新唔到..咁係咪要重down

52 1234
發新話題