發新話題

巨魔與精靈特優版v6.0更新安排[更新2013/3/8] 公佈測圖時間

[Close]
引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-8 17:15 發表
請問一下,隨帳篷方面的上限金提升,建築物的升級要求,是否有所改變-^-
沒有特別的改變.1024升至2048跟平時升級一樣.
只需要石牆等級就可.

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-3-8 17:27 發表
甘lv同埋全能力都仲會有??  5000金就無?
沒錯.另一方面,巨魔裝備中的 "不明系列". (巨魔最高的裝備)
可以升級,升級最高能夠到3級.

引用:
原帖由 y6049511 於 2013-3-8 19:24 發表
精靈的絕對防和攻的作用是???
最強的防禦同攻擊.也就是最強攻擊塔和最強石牆.

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-3-8 20:37 發表
技能?

唔系呀- -               絕對攻擊 :L
不是,絕對防禦是古物.帝升級的.
而絕對攻擊是天使升格的.

引用:
原帖由 紅3魚 於 2013-3-8 23:27 發表
個人認為要殺到全3lv不明裝先叫有改善
之前係起一百隻天使都r唔入隻巨魔
巨魔唔打古反傷都唔扣血
引用:
原帖由 y6049511 於 2013-3-9 10:23 發表
如果殺到全lv3的不明
咁巨魔咪無得玩- -
爆與爆不到,要視乎巨魔的技術.
要看看誰最快肥得起.

引用:
原帖由 紅3魚 於 2013-3-9 15:22 發表

其實你古物得 巨魔技術同你差唔多都不明啦

不明左就基本上和左 除非兩邊都繼續玩持久戰

所以巨魔在早期就好應該要殺光所有精靈.

同樣地.精靈也好應在早期殺死巨魔.

我會想想如何改好太後期的

持久戰.

引用:
原帖由 kal043207 於 2013-3-9 16:48 發表
我有一個建議係參考鬼捉人禁
不如我地定個時間
當到左個個時間巨魔就每2-3min自動加全能力
而精靈到左個個時間就可以出一個塔(全場得一個)
起個塔就變番正規既速度,係精靈起既時候,巨魔既所有野都會提升
如果起完個塔 ...
不太明白,是指到某個指定時間,
精靈就需要建造一個塔..而巨魔的任務是趕快打破那個塔.
是這樣嗎?

巨魔與精靈 測試地圖活動會在15分鐘後開始.有興趣的玩家可以到埸測圖.
先到先得!

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-3-10 16:58 發表
滿人先開波吧
引用:
原帖由 kal043207 於 2013-3-10 17:45 發表
但係Ser幾,你無講我都唔知點入-,-"
多謝你們的支持.測圖已經完成.
如無意外今晚會出圖.

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-10 17:31 發表
改回出售木價,出售10木時會有多一元.出售200木,會有多20元
剛剛查看了.沒有出現你所說的問題.
買賣木頭依然沒有BUG.
感謝支持.

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-10 18:21 發表
問一下,會再測圖嗎?
暫時不會.當推出更新時可能會再有測圖.
多謝支持!

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-10 18:29 發表
巨魔有個缺點.如果精靈塔聲到6~9左右.我猜得沒錯1800木盾免強擋得住.塔等級10木盾3600免強黨的住...10~15塔根本擋不住.整體上巨魔和精靈差在初期和後期問題.一旦巨魔吃到沒起防禦塔的精靈(指要2個精靈).後期根本贏不 ...
可是巨魔中期可算是最容易肥得到的.
所以巨魔在最肥的時候好應根據精靈的塔來選裝.

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-3-10 18:36 發表
測完?????????
嗯.我修改一點點東西就會放圖

引用:
原帖由 chengary277 於 2013-3-10 18:37 發表
所以要把巨魔盾裝做調整?
還是修正精靈塔扣防數值?
扣防?噢.原來樓上是說扣防的數值....
我看了數值.其實扣防塔所扣的不會太多.
而我希望巨魔不指單單出攻擊裝.還會出防裝血裝等等.

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-10 18:41 發表
巨魔的差距太大、一是輪一是腃,根本没反敗為勝這回事
嗯,所以今次更新主要增加巨魔前期的能力.
如增加攻擊力,血量,跳錢的數值..
希望巨魔在前期會強一點.快肥一點.
出來的情況就要等玩家們玩過7.0才知道.

發新話題