發新話題

巨魔與精靈特優版v6.0更新安排[更新2013/3/8] 公佈測圖時間

[Close]

回復 89# 的帖子

絕對防會被3lv殺旦打爆嗎??
絕對攻能殺全3lv的不明嗎??

個人認為要殺到全3lv不明裝先叫有改善
之前係起一百隻天使都r唔入隻巨魔
巨魔唔打古反傷都唔扣血

回復 92# 的帖子

如果殺到全lv3的不明
咁巨魔咪無得玩- -

引用:
原帖由 紅3魚 於 2013-3-8 23:27 發表
個人認為要殺到全3lv不明裝先叫有改善
之前係起一百隻天使都r唔入隻巨魔
巨魔唔打古反傷都唔扣血
引用:
原帖由 y6049511 於 2013-3-9 10:23 發表
如果殺到全lv3的不明
咁巨魔咪無得玩- -
爆與爆不到,要視乎巨魔的技術.
要看看誰最快肥得起.

引用:
原帖由 MGY 於 2013-3-9 12:21 發表

爆與爆不到,要視乎巨魔的技術.
要看看誰最快肥得起.
其實你古物得 巨魔技術同你差唔多都不明啦

不明左就基本上和左 除非兩邊都繼續玩持久戰

引用:
原帖由 紅3魚 於 2013-3-9 15:22 發表

其實你古物得 巨魔技術同你差唔多都不明啦

不明左就基本上和左 除非兩邊都繼續玩持久戰

所以巨魔在早期就好應該要殺光所有精靈.

同樣地.精靈也好應在早期殺死巨魔.

我會想想如何改好太後期的

持久戰.

其實每秒12金仲好過拎5000 前期肥好多
所以5000都唔係太有用
而5000其實係4分鍾拎一次{巨魔一出黎計算}
拎5000出裝太死板
所以12金都令巨魔難道增加
又能令巨魔技術組合得追上精0

回復 96# 的帖子

我有一個建議係參考鬼捉人禁
不如我地定個時間
當到左個個時間巨魔就每2-3min自動加全能力
而精靈到左個個時間就可以出一個塔(全場得一個)
起個塔就變番正規既速度,係精靈起既時候,巨魔既所有野都會提升
如果起完個塔巨就gg,如果巨魔爆先就精靈rip
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 2013-3-9 16:48 發表
我有一個建議係參考鬼捉人禁
不如我地定個時間
當到左個個時間巨魔就每2-3min自動加全能力
而精靈到左個個時間就可以出一個塔(全場得一個)
起個塔就變番正規既速度,係精靈起既時候,巨魔既所有野都會提升
如果起完個塔 ...
不太明白,是指到某個指定時間,
精靈就需要建造一個塔..而巨魔的任務是趕快打破那個塔.
是這樣嗎?

回復 99# 的帖子

大約意思差唔多
不過精靈可以選擇是否建造該塔
巨魔既任務都係殺死所有精靈
不過當該塔建成後巨魔就會輸
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

通常精0起到古物  D人都會話當平手LA    

精0殺5到巨

巨又殺5到精0           

要殺都要搞好耐

回復 101# 的帖子

又5好咁睇小識玩個d人--
我有能力殺巨 都有能力爆古帝-.-
而且時間仲好快@_@

巨魔與精靈 測試地圖活動會在15分鐘後開始.有興趣的玩家可以到埸測圖.
先到先得!

滿人先開波吧

改回出售木價,出售10木時會有多一元.出售200木,會有多20元

發新話題