18 12
發新話題

巨魔 RC群

[Close]
John34 bug王,都敢講出泥?條友玩巨魔,佢個小地圖會自動顯示D人係邊,我有rp,要既我上傳

比少少時間我,我遲一兩日上傳,我有太多Rp,要找

Rp一定有,我唔似佢,無證據我唔會屈人,比少少時間,ok?

其實朋友幫朋友我好明白,等我找到rp,自然真相大白,有没用外掛,自有公論,我係lowunhing2007,但唔係土龍

rp如下,我唔講,你地自已睇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

朋友幫朋友我好明白.一般人係睇唔出.比提示你.注意黃同綠.同照過的地方

冇人話過等於?我放bug圖?我係放rp,放咩bug圖?

自已睇黃.外掛太強?9秒回技.定自動偵測???!我無屈佢.其他我都唔想去捉,一張gg啦

你玩魔獸幾耐?個圖係我開又點?我保證我係開正式圖,你唔知巨魔照係25秒回技?係04:55照我一次,04:46又可以照一次黃?更何況他没照,依種情況止有用外掛,偷取地圖資訊,俗稱mh,先會出現,明顯今次佢係小地圖mh,唔係大地圖mh,通常係小地圖mh,不容易被發現,但今次佢被斷正,係因為mh有時會出錯,小地圖資訊被重播系統儲存,所以出現不用照小地圖自動顯示.你連魔獸常識都没,菜單俗稱bug,係經過修改既圖先有,bug唔一定係場主先開到,連魔獸基本常識都没,好難深入解釋比你睇

同你講根本對牛彈琴,我參與過反外掛工作,所以你有既外掛,我都有,包括令人ping值一下上升至9999.所以有改名通常都有開圖,因為改名程式係包含開圖程式,我知既一定比你多,bug同外掛係兩樣唔同既野,我唔多講,你根本唔明

咁你想要咩證據啊??咁明顯既都唔夠?

扮無知?我係話你開外掛啊,我開咩bug圖啊,邊個話你知mh係rp到一定睇唔到?白目?

千島你好可憐,比條外掛佬利用都唔知,可憐

邊個話你知mh係rp到一定睇唔到加???

識九年又點,咁你係到嘈咩?你根本對人不對事,你收水啦,基本常識都没,你嘈咩?有曬證據,你醒下啦,長情哥

18 12
發新話題