發新話題

巨魔 RC群

[Close]
收水啦,根本得三個人!

bug圖哥都識收水 咁我地都收下水啦
不過我都想你po 上vlan 睇下rp點睇到mh
求放vlan笑死 淆就出聲

怕你被恥笑

放啦喂  開post話john mh啦         

放啦 恥咩笑呀 淆低講聲啦
笑死 我叫你放 淆? 放啦

如果個rp證明到佢mh 我真系跪拜你  

要放自已放,叫人去放,你當自己係皇帝?

又要你話人地開mh

唔你放唔通我放咩 gag?  

唉 又淆 淆就講聲啦 RP見到MH
依家又淆 又開BUG圖 唉 BUG圖哥
RP見到MH 我第一次見
唉 巨魔高手真係唔同D

回復 69# 的帖子

係RP有見唔到MH
但係大部分係RP都可以睇得出有無MH
第一,你可以睇走位
第二,你可以睇紅圓
基本上,你係VLAN既搜索功能打MH
你可以搵到一D例子
(已更正)

情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 1/3/2013 11:24 PM 發表
係RP有可能見唔到MH(聽人講有D會好似防RP)
但係大部分都可以睇得出囉
第一,MH係RP你開左戰爭迷霧,你會見到小地圖睇到晒D野(包括敵方對伍)當然大地圖都可以睇到
第二,你可以睇紅圓
基本上,你係VLAN既搜索功能打MH
你可以 ...
系REPLAY系唔會因為轉左人地的C野以見到佢系咪小地圖開左MH  

原來你都系....      你都識講開左戰爭迷霧啦 開左即系全部C野都睇到     (REPLAY功能)

回復 71# 的帖子

我打錯,傻仔左
小地圖MH睇唔到BUG先睇到SOR
不過其實你地三個禁落去唔係辦法
個個po都差唔多罵戰禁
情緒或高或低如此詭秘   陰晴難講理

引用:
原帖由 kal043207 於 1/3/2013 11:52 PM 發表
我打錯,傻仔左
小地圖MH睇唔到BUG先睇到SOR
不過其實你地三個禁落去唔係辦法
個個po都差唔多罵戰禁
JOHN 回復1次就比SKY嘈1次  無計

因為佢搵唔到合理理由 所以就係到狗吠
求專家解釋比呢位 高智慧生物聽

RP其實係睇5到一個人有無開mh
但rp可以證明一個人有無開mh
例如睇玩法呀 走位個d啦

如果場主開bug圖 其他人係可以搶到bug黎用的...
所以無話5係場主一定無bug

發新話題