發新話題

巨魔 RC群

[Close]
放VLAN啦 我同你講野都係對牛彈琴
因為你用人格保證黎做理由?
你點知你果張係正圖呀
無證據係到吠? 笑死
我都做過人格保證工作 我知既人格保證一定俾你多
所以我都不必對有腦哥彈琴

你估挽online game 升lv 打怪果d外掛咩   用腦啦

證據又要冇 放張圖出黎話人外掛   巨魔點樣自動偵測d人的位 ??  

mh小地圖會系rp都睇到   gag

仲有呀 MH點樣自動偵測d人的位{MH偵測可以俾你睇到}? 仲要係 系RP到見到 你講既野係無可能 係小地圖見到MH已經無可能  仲有MH偵測 點俾你睇到呀  講野都唔經大腦 笑死
唉 算啦 唔好再回佢啦
佢咪又係話做過反外掛工作 笑死

咁你想要咩證據啊??咁明顯既都唔夠?

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-1 18:26 發表
咁你想要咩證據啊??咁明顯既都唔夠?
你呢D證據叫明顯?
講出黎俾人笑死
仲有 你做咩開BUG圖? 人格保證?
我想問開MH點係小地圖到見到呀 同埋MH又點自動偵測又俾你見到呀
用下腦啦 呢D叫證據? 笑死
講埋哂D無腦野出黎證明我MH? {果D證據全部笑死}
你又點證明你無開BUG圖? 人格保證? 笑死
好 小地圖出錯唔係問題 {因為你講D野笑死}
小地圖可以睇到人自動偵測? 就算睇到呀 到係睇哂全部啦
用下腦啦

扮無知?我係話你開外掛啊,我開咩bug圖啊,邊個話你知mh係rp到一定睇唔到?白目?

引用:
原帖由 MLSKY 於 1/3/2013 06:53 PM 發表
扮無知?我係話你開外掛啊,我開咩bug圖啊,邊個話你知mh係rp到一定睇唔到?白目
已經引用

等被人恥笑

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-3-1 19:27 發表
   已經引用

等被人恥笑
55 我依家笑緊 ML做咩開BUG圖?人格保證?
估唔到佢比人串到無野講 可以講埋哂D咁既野
高手高手 {佢一定要串番你架} 我不得不說強大
不過串唔到姐 我地唔好笑住

千島你好可憐,比條外掛佬利用都唔知,可憐

引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-3-1 19:42 發表
仲係到講 唉BUG圖哥 你真係好可憐
RP可以睇MH 你真係好可憐

邊個話你知mh係rp到一定睇唔到加???

引用:
原帖由 MLSKY 於 1/3/2013 08:04 PM 發表
邊個話你知mh係rp到一定睇唔到加???
你開po問 98 ?          e+得你話系            

引用:
原帖由 MLSKY 於 1/3/2013 07:42 PM 發表
我識左佢9年  

仲有 ,  你收水la   

識九年又點,咁你係到嘈咩?你根本對人不對事,你收水啦,基本常識都没,你嘈咩?有曬證據,你醒下啦,長情哥

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

冇人支持你知5知點解??            

發新話題