發新話題

巨魔 RC群

[Close]
引用:
原帖由 MLSKY 於 2013-2-28 22:22 發表
rp如下,我唔講,你地自已睇
成熟D啦 對你既野我都唔想再講{唔想俾人扣分}
y6已經證明左 我串佢?{我唔理佢你睇下}
對於我bug有以下回認
1, mlsky做咩開bug圖? 你係場主 已經證明左你開bug圖?
2,我完全唔知係咪你整D BUG落我到 {場主?}
我MH 你有咩證據? 無證無據係到嘈?
幾樣野已經證明左你係土龍之後
無證無據係到屈我? {場係你開 你開BUG圖?}
發放BUG圖?

洗5洗一齊去網吧挽1次證明下

邊到mh??

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-2-28 23:39 發表
洗5洗一齊去網吧挽1次

定系要錄埋片比你睇
已經證明左呢位土龍之後3敗1勝
已經有好多位人證 {所以我都不必放圖}
我已經報告左板主知
我亦到唔想同佢嘈 {唔想扣分}
邊個勁D 已經知道 佢唔認佢既事
無謂為左一時之勇俾人扣分

因為果一場 您地嘈左成個月

做fd一齊玩算la

朋友幫朋友我好明白.一般人係睇唔出.比提示你.注意黃同綠.同照過的地方

其實除左您一個 冇人話過佢mh

您話佢mh 都系冇人支持您

收手吧

冇人話過等於?我放bug圖?我係放rp,放咩bug圖?

詳細指出有咩問題

附上圖片 說明

自已睇黃.外掛太強?9秒回技.定自動偵測???!我無屈佢.其他我都唔想去捉,一張gg啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 MLSKY 於 1/3/2013 12:08 AM 發表
自已睇黃.外掛太強?9秒回技.定自動偵測???!我無屈佢.其他我都唔想去捉,一張gg啦
其實場主系你 點開bug   ??  

凡事有誤差

第一。佢一開始照巨魔個位先 照到2個人 有咩問題?     

第二。場主系你 佢點樣開bug??

第三。玩巨魔緊系照附近/d人常去的位啦 照到就話mh  ?

第4。玩多場啦98 ?  搵埋其他會員監督?

你玩魔獸幾耐?個圖係我開又點?我保證我係開正式圖,你唔知巨魔照係25秒回技?係04:55照我一次,04:46又可以照一次黃?更何況他没照,依種情況止有用外掛,偷取地圖資訊,俗稱mh,先會出現,明顯今次佢係小地圖mh,唔係大地圖mh,通常係小地圖mh,不容易被發現,但今次佢被斷正,係因為mh有時會出錯,小地圖資訊被重播系統儲存,所以出現不用照小地圖自動顯示.你連魔獸常識都没,菜單俗稱bug,係經過修改既圖先有,bug唔一定係場主先開到,連魔獸基本常識都没,好難深入解釋比你睇

原來人地mh 會系rp睇到人地小地圖系mh

笑死我

姐系話9秒照  你話佢開buf

佢點開外掛 有咩外掛可以系war3 又5系場主開黎用 又可以快d照?

張圖冇bug又點會開到bug 你引笑完味

我睇左rp 3次   

佢一開始照巨魔位 1照2  跟住行行下無啦啦彈出左個黃色出黎      

姐系甘  如果系佢開外掛 無啦啦會彈隻黃出黎  我地rp系睇5到   張圖有問題? 定系 ?

如果佢開mh/外掛(個外掛本身張圖系冇) 我地rp系睇5到  你可以問下管理員。

可能系張圖中bug都唔定 ??               

1. 張圖系正圖
2. rp系睇5到人地小地圖開mh

再系堅持佢系mh         你可以開post 叫埋d會員一齊睇下系咪

引用:
原帖由 千島冰冰 於 2013-3-1 17:35 發表
原來人地mh 會系rp睇到人地小地圖系mh

笑死我

姐系話9秒照  你話佢開buf

佢點開外掛 有咩外掛可以系war3 又5系場主開黎用 又可以快d照?

張圖冇bug又點會開到bug 你引笑完味

我睇左rp 3次     ...
唔洗理佢啦 佢果D理由全部老左
理據就係MH出錯 笑死
係RP到睇可以睇到人地係MH
仲有仲話人唔識{笑死}
對於佢既理據 我有以下回認
1 MH可以係RP到見到? 笑死 連MH理據都無 係到老左 MH出錯? 笑死我啦 用下腦啦{有腦WOW}
2 當呢位神手變左只求4敗既時候 就係到唱人用MH 仲話人唔識MH 可以係小地圖到發現 笑死
3 你點保證你張圖係正證呀? 用下腦啦 無合理理由用人格保證? 笑死 我用人格保證你果張係BUG圖得唔得呀 人格保證
笑死我 講野完全無重點 證據就係人格保證 又叫人拎D證據黎證明佢輸俾我 講野唔該先用腦 7左就人格保證? 你咁講 個個人格保證就無事啦 講野都唔經大腦
4 你放VLAN 睇下有冇人幫你呀 笑死 我怕D人笑到死  {求放啦 }

同你講根本對牛彈琴,我參與過反外掛工作,所以你有既外掛,我都有,包括令人ping值一下上升至9999.所以有改名通常都有開圖,因為改名程式係包含開圖程式,我知既一定比你多,bug同外掛係兩樣唔同既野,我唔多講,你根本唔明

笑死我  

場系你開

仲有系rp睇5到人地小地圖系mh 你都5知

算吧啦   

發新話題