發新話題

退卡戰

[Close]

退卡戰

唉,我都唔想退,好多人都叫我留低,冇計,依家d人實在太低實力,又走場,差唔多場場都win ge ,我轉練其他game算,大家唔洗掛住我 希望大家日後卡戰快樂

唔識你但 支持你 一路好走!!!

引用:
原帖由 灼眼●夏娜 於 2013-2-20 18:22 發表
唔識你但 支持你 一路好走!!!
多謝

回復 1# 的帖子

好多人叫你留?邊個?講個名黎聽下 如果係玩卡戰實力勁既我大多也識 但你話場場win 係你因為未遇到實力玩家ja  想見識下咩叫實力玩家 係到留言挑我機 我等你

回復 2# 的帖子

彬神抽水功夫不得了 本人深感佩服 請受我一拜

支持你但你無非都係想輸姐
EteR_小狼哥幫到你@@

回復 6# 的帖子

想比人gay EteR_俊爺 幫到大家   佢成日同人講 我咪係大隻仔lo

回復 1# 的帖子

大家一齊來轉玩LOL啦

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-2-20 21:40 發表
想比人gay EteR_俊爺 幫到大家   佢成日同人講 我咪係大隻仔lo
yes i am
但我唔想比人gay> <

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-2-20 20:32 發表
好多人叫你留?邊個?講個名黎聽下 如果係玩卡戰實力勁既我大多也識 但你話場場win 係你因為未遇到實力玩家ja  想見識下咩叫實力玩家 係到留言挑我機 我等你 ...
就係好似你呢d一尾識炮既人,係唔係都咁燥低  
你話挑就挑?咁我咪好冇面? 睇你咁冇文化,粗人1個,實力去得邊?仲有退卡即係唔再玩,又拉番我上黎?一言既出駟馬難追 ,咪q曬我時間

回復 10# 的帖子

你講到今勁~_~都同你挽場都好正常~_~未lose過wo~_~仲有無人識你
D炮狗,成日吠悶唔悶

回復 1# 的帖子

不認識你。。
但我希望你可以和我玩一次。。
請多指教。。。

引用:
原帖由 姬川♥龍也 於 2013-2-21 17:06 發表
你講到今勁~_~都同你挽場都好正常~_~未lose過wo~_~仲有無人識你
咁多位文盲哥 唔該睇清楚
差唔多場場都win
係咪咁都唔識解?
仲有我冇話味lose過
退卡都要識人?要識人先開得post?

引用:
原帖由 小雲和小吉 於 2013-2-21 17:07 發表
不認識你。。
但我希望你可以和我玩一次。。
請多指教。。。
不了我玩到崩潰la sorry

開post比人插
多舊魚同埋冇人識你姐係冇人想知你退卡定打卡(重點)
同埋差唔多埸埸贏咁你都退卡 講泥做咩
咁講姐係想搵人挑你機姐
依家有人挑機就話退卡?

發新話題